نتایج محاسبه آلفای کرونباخ برای تک تک متغیرها و کل متغیرها بالای ۷/۰ بوده است.
پایان نامه - مقاله - پروژه
با عنایت به این که براساس نانلی[۶۱] (۱۹۷۸) حداقل ضریب پایایی لازم برای پرسشنامه های پژوهشی ۷/۰ میباشد، ملاحظه میگردد که ضریب آلفای کرونباخ به دست آمده برای کلیهی متغیرهای پژوهش و همچنین کل پرسشنامه از این مقدار بالاتر است، پس میتوان نتیجه گرفت که پرسشنامهی مورد استفاده از قابیلت اعتماد یا پایایی لازم برخوردار است ضمناً خروجی نرمافزار «اس. پی. اس.اس» برای آزمون آلفای کرونباخ در پیوست«ج» آورده شده است.
۳-۸ فرایند اجرایی مطالعه آزمایش
در این پژوهش، ابتدا با بهره گرفتن از ادبیات موضوع و کمک برخی فنون ترجمه، پرسش نامه اولیه برای اندازه گیری شش متغیر در زمینه مربوطه طراحی گردید و نیز روابط میان آنها منتهی به پیشنهاد فرضیه ها و مدل اولیه پژوهش شد. برای حصول اطمینان از اعتبار محتوایی ابزار سؤالات ترجمه شده، به ۱۲ نفر از متخصصین حوزهی مورد مطالعه و حوزه های مرتبط ارسال شد؛ که با محاسبه ضریب لاوشه نشان داد که نتایج مطلوب و پرسشنامه از اعتبار محتوا برخوردار بو.د با توزیع پرسشنامه بین ۱۵ نفر از افراد جامعه مربوطه و رفع ایرادات جزئی پیشنهادی و حصول از مفهوم بودن و همسو بودن سؤالات با اهداف پژوهش، اعتبار ظاهری حاصل آمد. سپس این پرسشنامه بین ۱۵ نفر از افراد جامعه توزیع شد و پایایی آن با بهره گرفتن از آلفای کرونباخ اندازه گرفته شد که با توجه به ضریب پایایی بالای ۷/۰.، نتیجه گرفته شد که پرسشنامه از پایایی برخوردار است در ادامه پس از تعیین حجم نمونه(۱۶۰)تایی با بهره گرفتن از فرمول کوکران برای جامعه های بزرگ، در (تیر تا بهمن)ماه ۱۳۹۲تعداد (۹۶) پرسشنامه (به علت پرسشنامه های برگشتی بدون پاسخ یا ناقص احتمالی) در دو هفتهی کاری بین جامعهی پژوهش توزیع شد و بدین صورت ترتیبهای لازم برای تجزیه و تحلیلهای بعدی فراهم آمد.
۳-۹- روش تجزیه و تحلیل داده ها
در این پژوهش برای تحلیل داده ها، روش های آماری پارامتریک مورد استفاده قرار گرفته است. به منظور توصیف داده ها از آمار توصیفی و به منظور تحلیل داده ها و آزمون فرضیه های پژوهش از آمار استنباطی بهره گرفته شده است.
ابزار آماری که در این تحقیق: استفاده از آمار توصیفی، ضرایب همبستگی، رگرسیون، تحلیل مسیر و معادلات ساختاری است.
آمار استنباطی در تعیین دامنه اعتماد و معنی دار بودن ضرایب همبستگی استفاده خواهد شد. ضمناً آماره های مربوط به درست بودن و بهترین بودن مدل نهایی بر اساس نرم افزار spss با بهره گرفتن از تکنیک آموس( AMOS)، وضریب همبستگی پیرسون مورد استفاده و تحلیل قرار خواهد گرفت.
فصل چهارم
تجزیه وتحلیل داده ها
۴-۱- مقدمه
داده های این تحقیق، از طریق تنظیم پرسش نامه توزیع شد. این پرسشنامه بر مبنای طیف لیکرت ۵ امتیازی بوده و برای بررسی این اطلاعات از نرم افزار SPSS استفاده شده است. قدرتمندی مدل با بهره گرفتن از مدل سازی معادلات ساختاری SEM از نرم افزار آموس، آزمون ضریب همبستگی بررسی میشود.
۴-۲) تحلیل توصیفی داده ها (ویژگی‌های جمعیت شناختی نمونه آماری):
در این بخش ویژگیهای جمعیت شناختی نمونه آماری تشریح می‌گردد. ویژگیهای مورد توجه قرار گرفته شده عبارتند از: وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر تأهل، سن، میزان تحصیلات و سابقه کار.
۴-۲-۱- بررسی حجم نمونه به تفکیک سن:
همچنانکه در جدول مشاهده می کنید،۳/۸ درصد از پاسخگویان بین ۲۰ تا ۲۵ سال سن داشته اند، ۹/۲۲ درصد بین ۲۶ تا ۳۰ سال، ۰۰/۲۵ درصد بین ۳۱ تا ۳۵ سال،۹/۲۲درصد بین ۳۶ تا ۴۰ سال و ۸/۲۰درصد بیشتر از ۴۰ سال را تشکیل داده اند.
جدول( ۴-۱) توزیع پاسخگویان به تفکیک سن

 

سن فراوانی درصد فراوان درصدمعتبر درصدتجمع
بین ۲۰ تا ۲۵ سال ۸ ۳/۸ ۳/۸ ۳/۸
بین ۲۶ تا ۳۰ سال ۲۲ ۹/۲۲ ۹/۲۲ ۳/۳۱
بین ۳۱ تا ۳۵ سال ۲۴ ۰/۲۵ ۰/۲۵ ۳/۵۶
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...