رابطه حمایت اجتماعی و شیوه های مقابله با استرس با ... |
![]() |
۰۰۰۱/۰
۱- رضایت مندی حمایت اجتماعی
۱۰۰/۰-
۰۴/۰
۵۴/۰-
۵۲/۲-
۰۱/۰
۲- شیوه مقابله هیجان مدار
۵۶/۰
۰۷/۰
۳۵/۰
۰۶/۸
۰۰۰۱/۰
۳- شیوه مقابله اجتنابی
۱۹/۰-
۰۵/۰
۲۸/۰-
۵۱/۳-
۰۰۰۱/۰
۴- شیوه مقابله مسأله مدار
۲۰/۰-
۰۷/۰
۲۵/۰-
۹۵/۲-
۰۰۰۱/۰
باتوجه به نتایج جدول ۹-۴، متغیر رضایت مندی حمایت اجتماعی به صورت منفی و معنادار (۵۲/۲-=t ، ۰۰۰۱/۰>P) افسردگی را پیش بینی می کند .
متغیر شیوه مقابله هیجان مدار به صورت مثبت و معنادار (۰۶/۸=t ، ۰۰۰۱/۰>P) افسردگی را پیش بینی می کند.
متغیر شیوه مقابله اجتنابی به صورت منفی و معنادار(۵۱/۳- =t ، ۰۰۰۱/۰>P) افسردگی را پیش بینی می کند .
متغیر شیوه مقابله مسأله مدار به صورت منفی و معنادار(۹۵/۲- =t ، ۰۰۰۱/۰>P) افسردگی را پیش بینی می کند معادله رگرسیونی برای برآورد متغیر افسردگی به کمک متغیرهای ذکر شده، به این شرح است:
شیوه مقابله مسأله مدار X (20/0- ) + شیوه مقابله اجتنابی X (19/0-) + شیوه مقابله هیجان مدار X (56/0) + رضایت مندی حمایت اجتماعیX (100/0-) + 04/47 = افسردگی
نتایج رگرسیون نشان می دهد که از بین پنج مؤلفه پیش بین، متغیر رضایت مندی حمایت اجتماعی دارای بزرگترین ضریب بتا برابر ۵۴/۰- برای افسردگی می باشد که نشان می دهد این متغیر قوی ترین سهم را برای تبیین متغیر ملاک فراهم می آورد .
فصل پنجم
نتیجه گیری بحث و
۱-۵ پیش درآمد
پس از جمعآوری داده ها و تجزیه و تحلیل آن در فصل چهارم، فصل حاضر شامل بحث و نتیجه گیری درباره یافتههای به دست آمده، مقایسه نتایج به دست آمده با یافتههای سایر پژوهشها، بیان محدودیتهای پژوهش انجام شده و ارائه پیشنهادهایی برای پژوهشهای آینده است.
۲-۵: بحث و نتیجه گیری
فرضیه اصلی : بین حمایت اجتماعی و شیوه مقابله با استرس با افسردگی رابطه وجود دارد.
برای بررسی این فرضیه از ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است.با توجه به جدول ۵-۴ بین متغیرهای پیش بین پژوهش با افسردگی رابطه برقرار است. به این صورت که، بین متغیر های بعد شبکه حمایت اجتماعی، بعد رضایت مندی حمایت اجتماعی، شیوه مقابله مسأله مدار و شیوه مقابله اجتنابی با افسردگی رابطه منفی و معناداروجود دارد(۰۱/۰>P). همچنین بین متغیر شیوه مقابله هیجان مدار با افسردگی رابطه مثبت و معنی دارد وجود دارد(۰۱/۰>P).
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1400-08-04] [ 08:41:00 ب.ظ ]
|