داشتن سفارش تولید با برند شرکت دیگر

 

 

 

داشتن تنوع محصول از یک سبد خاص

 

 

 

داشتن تنوع محصول از چند سبد

 

 

 

وارانتی

 

 

 

گارانتی

 

 

 

اندازه محصول

 

 

 

ویژگی های خاص محصول

 

 

 

در بین موارد فوق، اگرچه بسیاری از فعالیت­ها و استراتژی­ها به دلیل تغییرات شرایط محیطی گذرا و تصمیم ­گیری در مورد آن اقتضایی است، اما برند می ­تواند به عنوان یک استراتژی پایدار در آمیخته محصول به حساب بیاید(ماسون، ۲۰۰۷). به همین دلیل بنگاه­های کارآفرین اصولا در تلاش­اند تا به­جای تبلیغات رسمی، محصول و برندشان را به مشتریان­شان بشناسانند(استوک، نیکولاس، ۲۰۱۰ به نقل از گلابی و همکاران، ۲۰۱۱).
همچنین هیل(۲۰۰۱ب) دریافت که رابطه مثبت معناداری بین فروش شخصی و کیفیت محصول وجود دارد. به این معنا که میزان انگیزش فروش شخصی با افزایش کیفیت محصول، بالا رفته است.
نکته مهم در خصوص تعیین استراتژی­ های آمیخته محصول(و بالطبع آن دیگر عناصر آمیخته بازاریابی) این است که محصولات باید از ۴ مرحله عمر متفاوت عبور کنند. معرفی، رشد، بلوغ و سرانجام افول که میزان فروش به کم­ترین مقدارش می رسد. بنابراین استراتژی های بازاریابی که توسط مدیران بازاریاب تنظیم می­ شود، همواره باید چرخه عمر محصول را مورد توجه قرار داد(شیتال و همکاران، ۲۰۱۲).
پایان نامه - مقاله - پروژه
آمیخته بازاریابی کارآفرینانه در عمل
اگرچه در ادبیات بازاریابی بیان شد که همه عناصر آمیخته بازاریابی از اهمیت یکسانی برخوردار است و نقص و بی­توجهی به یکی از این عناصر، ممکن است مقدمات شکستِ کسب و کار را فراهم کند ولی مطالعات مختلف نشان می­دهد که همه عناصر آمیخته بازاریابی از نظر اهمیت، اختلاف معنادار با یکدیگر دارند. همان­طور که در جدول ۲-۱۷ مشاهده می­ شود، گوی(۲۰۰۹) با جمع­آوری یافته­های مطالعاتِ مختلف نشان داد که اهمیت این عناصر بر خلاف آنچه در ادبیات این بخش یافت می­ شود بیشتر متوجه آمیخته قیمت و محصول است.
جدول ‏۲‑۱۶- ترتیب جایگاه عناصر آمیخته بازاریابی در مطالعات مختلف*)

 

 

 

 

مهم­ترین عنصرآمیخته بازاریابی

 

جایگاه­سایر عناصر آمیخته بازاریابی

 

 

 

عادل[۱۱۷](۱۹۶۴)

 

محصول و تلاش برای فروش

 

ترفیع، قیمت و مکان

 

 

 

رابیچاکس[۱۱۸](۱۹۷۶)

 

قیمت

 

محصول، ترفیع، توزیع

 

 

 

عادل(۱۹۶۸)

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...