• هموند، ترنر و بین (۲۰۰۰): این افراد در مورد تفاوت ویژگیهای استفاده کنندگان و غیر آنها واستراتژی مورد نظرشان کار تحقیقی انجام داده و اظهار داشته اند: استفاده کنندگان از اینترنت معمولا بًه فناوری و فواید ناشی از آن علاقه مندند و آن را مهم و لذتبخش میدانند. کاربران اینترنتی به واسطه محرکهای اطلاعاتی و ارتباطاتی برانگیخته میشوند. یافته های این تحقیق ما را به این سمت رهنمون میشود که اینترنت باید جنبه سرگرم کننده و تعاملی بیشتری به خود بگیرد تا بتواند استفاده کنندگان بیشتری را به خود جذب کند.

 

۱-۵- اهداف پژوهش
۱-۵-۱- هدف اصلی

 

  • تحقیق حاضر با هدف شناسایی تاثیر اقدامات بازاریابی اینترنتی بر کیفیت خدمات انجام خواهد شد

 

۱-۵-۲- اهداف فرعی:

 

  • بررسی رابطه میان بازاریابی اینترنتی و ملموس بودن ارائه خدمات بانکی

 

  • بررسی رابطه میان بازاریابی اینترنتی و اطمینان خاطر بودن ارائه خدمات بانکی

 

  • بررسی رابطه میان بازاریابی اینترنتی و پاسخ گو بودن در ارائه خدمات بانکی در ارائه خدمات بانکی

 

  • بررسی رابطه میان بازاریابی اینترنتی و قابلیت اعتماد در ارائه خدمات بانکی

 

  • بررسی رابطه میان بازاریابی اینترنتی و همدلی در ارائه خدمات بانک

 

۱-۶- فرضیات پژوهش
۱-۶-۱- فرضیه اصلی

 

  • بازاریابی اینترنتی اثر مثبت و معنی داری بر کیفیت خدمات دارد.

 

۱-۶-۲- فرضیات فرعی

 

  • استفاده از رویکرد بازاریابی اینترنتی اثر مثبت و معناداری بر ملموس بودن ارائه خدمات بانکی در بانک توسعه تعاون دارد.

 

  • استفاده از رویکرد بازاریابی اینترنتی اثر مثبت و معناداری بر اطمینان خاطر بودن ارائه خدمات بانکی در بانک توسعه تعاون دارد.

 

  • استفاده از رویکرد بازاریابی اینترنتی اثر مثبت و معناداری بر پاسخ گو بودن در ارائه خدمات بانکی در بانک توسعه تعاون دارد.

 

  • استفاده از رویکرد بازاریابی اینترنتی اثر مثبت و معناداری بر قابلیت اعتماد ارائه خدمات بانکی در بانک توسعه تعاون دارد.

 

  • استفاده از رویکرد بازاریابی اینترنتی اثر مثبت و معناداری بر همدلی در ارائه خدمات بانکی در بانک توسعه تعاون دارد.

 

۱-۷- قلمرو پژوهش
۱-۷-۱- قلمرو زمانی:
قلمرو زمانی این پژوهش از مرداد ۱۳۹۱ تا آذر۱۳۹۱ انجام می گیرد.
۱-۷-۲- قلمرو مکانی:
قلمرو این پژوهش همانگونه که از عنوان آن مشخص است در بانک توسعه تعاون سطح استان سیستان و بلوچستان می باشد.
۱-۷-۳- قلمرو موضوعی:
قلمرو موضوعی این پژوهش به طور اعم تاثیر بازاریابی اینترنتی و به طور اخص ارتقاء کیفیت ارائه خدمات می باشد که بصورت مورد پژوهی بر روی بانک توسعه تعاون در سطح استان سیستان و بلوچستان تمرکز کرده است.
۱-۸- روش پژوهش:
الف- این پژوهش از نظر هدف، از نوع تحقیقات کاربردی است .
ب- این پژوهش از نظر مکانی از نوع تحقیقات میدانی است، زیرا داده های تحقیق درچارچوب جامعه و یا نمونه آماری با حضور آنها و با بهره گرفتن از ابزار پرسشنامه گردآوری می شود.
ج- این پژوهش از نظر روش در زمره تحقیقات توصیفی- پیمایشی است، زیرا به طور ویژه بر روی توسعه تعاون در سطح استان سیستان و بلوچستان تمرکز کرده و عناصر و متغیرهای پژوهش و نحوه ارتباط میان آنان را در چارچوب مشخص توصیف می نماید.
۱-۸-۱- جامعه آماری:
در این پژوهش جامعه آماری عبارت است از کلیه کارکنان، مدیران و کارمندان بانک تویعه تعاون در سطح استان سیستان و بلوچستان می باشند.
۱-۸-۲- روش نمونه گیری و ابزار گردآوری داده ها:
هدف تحقیقات کاربردی توسعه دانش کاربردی در یک زمینه خاص است و به سمت کاربرد عملی دانش هدایت می‌شود. (سرمد و همکاران، ۱۳۸۵، ص ۷۹). از آنجائی که در این تحقیق به مطالعه آنچه که هست در میان افراد نمونه آماری پرداخته شده است، روش تحقیق، توصیفی- پیمایشی است؛ و از پرسشنامه جهت پیمایش یا سنجش سطح هر یک از ابعاد مورد بررسی استفاده می­ شود. در نتیجه تاثیر بازاریابی اینترنتی بر ارتقاء کیفیت ارئه خدمات بانکی را در سازمان مورد مطالعه، آنگونه که هست بررسی و توصیف می­ کند. این نوع تحقیق می‌تواند برای پاسخ به سئوال‌های پژوهشی از نوع؛ وضعیت موجود چگونه است؟ماهیت شرایط موجود چگونه است؟ چه رابطه‌ای میان رویداد‌ها وجود دارد؟ مورد استفاده قرار گیرد. تحقیقات پیمایشی را بر حسب حجم جامعه مورد مطالعه در دو مقیاس کوچک و بزرگ و از بعد زمان تحقیق به سه روش مقطعی، طولی و دلفی تقسیم کرده‌اند. از آن جهت که تحقیق حاضر در مقیاس محدودی از سازمان انجام می‌شود و داده‌های مربوط به آن، از طریق پرسشنامه در یک مقطع خاص جمع‌ آوری می‌شود، پژوهش حاضر از نظر مقیاس کوچک و به لحاظ روش مقطعی می‌باشد(سرمد و همکاران، ۱۳۸۵، ص ۸۳-۸۱). از آنجائی که این تحقیق در یک سازمان واقعی صورت می گیرد و از نتایج آن می توان به طور علمی استفاده کرد، یک تحقیق علمی- کاربردی نیز هست. جامعه آماری این تحقیق شامل مدیران، کارکنان و کارشناسان واحدهای مختلف سازمان است که با توجه به حساسیت جغرافیایی سازمان و عدم استفاده از سیستم بدون کاغذ کلیه واحد ها تعداد …………… نفر به عنوان جامعه آماری انتخاب گردید.
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
داده های این پژوهش با بهره گرفتن از پرسشنامه، که بر اساس مطالعات انجام شده در بخش ادبیات موضوع و با راهنمایی اساتید و کارشناسان مربوطه تهیه و روایی و پایایی آن مورد سنجش قرار گرفته، جمع آوری گردیده است .
۱-۸-۳- شیوه تحلیل داده ها:
جهت تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات بدست آمده از نمونه از روش‌های آمار توصیفی و جداول و نمودار‌های توزیع فراوانی استفاده می شود. با توجه به نسبی و رتبه‌ای بودن متغییر‌ها، روش تحلیل داده‌ها آزمون مجذور کای می‌باشد. اضافه می کند چنانچه در طول تحقیق نیاز به رتبه‌بندی داده‌ها احساس شود، از آزمون فریدمن و برای تحلیل داده‌های مربوط به نظر سنجی از آزمون Z نسبت استفاده خواهد شد. تحلیل واریانس برای متغییر‌های استخراج شده از داده‌های مربوط به مشخصات عمومی اعضای جامعه نیز آزمون دیگری است که به منظور تعیین جهت‌گیری‌های خاص برای پاسخ‌گویی به سئوالات از سوی آزمودنی‌ها، استفاده خواهد شد. لازم به ذکر است، کلیه محاسبات مربوط به تعیین اعتبار و آزمون‌های فوق با بهره گرفتن از نرم‌افزار SPSS صورت خواهد گرفت.
۱-۹- واژه های کلیدی پژوهش

 

  • کیفیت خدمات بانکی
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...