۰۰۰٫

 

۸٫۳۹۶-

 

۲۳۹٫-

 

Vol

 

 

 

۰۲۸٫

 

۲٫۱۹۹

 

۰۹۵٫

 

size

 

 

 

۳۵۶٫

 

۹۲۳٫-

 

۰۳۷٫-

 

Beta

 

 

 

۰۲۲٫

 

۲٫۳۰۰-

 

۰۹۶٫-

 

IO

 

 

 

۲۲۹٫

 

۱٫۲۵۰-

 

۰۵۸٫-

 

Lev

 

 

 

۸۵۵٫

 

۱۸۳٫

 

۰۰۸٫

 

spread

 

 

 

نتایج تحلیل آماری در خصوص اعتبار الگوی رگرسیونی در بخش اول جدول فوق آمده است. ضریب تعیین مدل رگرسیونی۱۰۷/۰ می باشد و حاکی از این که این مدل توانسته است۷/۱۰درصد از تغییرات عمق بازار شرکتهای نمونه آماری را از طریق متغیرهای مستقل و کنترلی تبیین نماید. همچنین، نتایج نشان می دهد که آماره دوربین واتسون بین ۵/۱ تا۵/۲بوده و بنابراین، بین خطاهای الگوی رگرسیونی خود همبستگی شدیدی وجود ندارد و عدم وجود خود همبستگی بین خطاها، بعنوان یکی از فرضهای اساسی رگرسیون در خصوص مدل برازش شده، پذیرفته می‌شود.
پایان نامه
نتایج تحلیل واریانس رگرسیون (ANOVA) ، که براساس آماره F درخصوص آن تصمیم گیری می شود؛ برای الگوی برازش داده شده در آزمون فرضیه دوم در دو ستون آخر جدول۴-۴ آمده است. فرضیه های آماری مربوط به تحلیل آماره F بصورت ذیل می باشد.
H0: βi=0 الگوی رگرسیونی معنی دار نیست
H1: βi≠۰ الگوی رگرسیونی معنی دار است
سطح معنی داری آماره F برای مدل کمتر از سطح خطای آزمون(۰۵/۰=α ) است و درنتیجه فرض H0 فوق رد می شود و رگرسیون برآورد شده بلحاظ آماری معنی دار و روابط بین متغیرهای تحقیق، خطی می‌باشد[۸۸]. نتایج تحلیل آماری برای هر یک از متغیرهای مستقل و کنترلی الگوی آزمون فرضیه دوم در بخش دوم جدول۴-۴ ارائه شده است.
ضریب برآورد شده برای متغیر Char که ارتباط بین هزینه های غیرقابل پیش بینی با عمق بازار را نشان می دهد، بمیزان۰۲۰/۰ و با سطح معناداری۰۶۸/۰ می باشد که بالاتر از ۰۵/۰ (سطح خطای آزمون) است. این یافته حاکی از این است که ارتباط مستقیم و معناداری بین متغیرهای مذکور وجود ندارد.
در خصوص متغیرهای کنترلی، نتایج حاکی از آن است که بین متغیرهای اندازه شرکت با عمق بازار ارتباط مستقیم و معنادار وجود دارد. این یافته ها نشان می دهند که با بزرگ تر شدن اندازه شرکت و عمق بازار افزایش می یابد. مطابق با نتایج حاصله، حجم معاملات سهام و سرمایه گذاران نهادی با عمق بازار ارتباط معکوس دارند.
در مجموع نتایج نشان داد که بین هزینه های غیرقابل پیش بینی با عمق ، ارتباط مستقیم و معناداری بلحاظ آماری وجود ندارد. این یافته با ادعای مطرح شده در فرضیه دوم ناسازگار است و این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵ درصد رد می شود.
۴-۷- نتایج حاصل از آزمون فرضیه سوم
فرضیه سومهر چه اقلام تعهدی بالاتر باشد،با اعلام سود سالیانه ،دامنه قیمت پیشنهادی خرید و فروش سهام بیشتر می شود.
نتایج حاصل از برازش مدل رگرسیونی آزمون فرضیه سوم، در جدول ۴-۵ آمده است.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...