بررسی ورودی ها و خروجی های موثر بر قابلیت بازاریابی الکترونیکی ... |
![]() |
۰٫۹۲۱
۲
۰٫۸۵۶
۰٫۸۶۰
۰٫۹۲۷
۳
بنابراین، میتوان گفت بازارگرایی، تکنولوژیگرایی و محیط رقابتی بر قابلیت بازاریابی الکترونیکی تاثیرگذار میباشد. بیشترین سهم در این میان، متعلق به متغیر بازارگرایی است. نتایج نشان داد ۰٫۸۶ از واریانس قابلیت بازاریابی الکترونیکی تحت تأثیر بازارگرایی است. همچنین ۰٫۸۴ از واریانس قابلیت بازاریابی الکترونیکی تحت تأثیر متغیرهای بازارگرایی و محیط رقابتی و ۰٫۸۶ از واریانس قابلیت بازاریابی الکترونیکی تحت تأثیر بازارگرایی، تکنولوژیگرایی و محیط رقابتی است.
آزمون رگرسیون عوامل موثر بر عملکرد مرتبط با مشتری (مدل ۲)
برای شناسایی رابطه بین متغیرهای قابلیت بازاریابی الکترونیکی، آشفتگی بازار، شدت رقابت و عملکرد مرتبط با مشتری از روش رگرسیون گام به گام استفاده شد. ضریب بتای استاندارد شده نشاندهنده اهمیت نسبی متغیرها و نقش آن در پیش بینی متغیر وابسته است. ضرایب استاندارد رگرسیونی) بتا (نشان میدهد با هر واحد تغییر در متغیر مستقل مربوطه، متغیر وابسته با چه ضریبی افزایش) اگر علامت ضریب مثبت باشد) و یا کاهش) اگر علامت ضریب منفی باشد) پیدا می کند. نتایج بدست آمده در جدول زیر مشاهده می شود.
جدول ۴-۳۲)تحلیل رگرسیون عوامل موثر بر عملکرد مرتبط با مشتری
sig
t
Beta
مقدار B
مدل
۰٫۰۰۲
۳٫۱۰۷
-
۱٫۰۰۲
مقدار ثابت
۰٫۰۰۱
۳٫۲۴۷
۰٫۳۷
۰٫۴۷
قابلیت بازاریابی الکترونیکی
۰٫۰۴۷
۲٫۰۰۳
۰٫۲۳
۰٫۲۸
شدت رقابت
نتایج نشان می دهند که متغیر قابلیت بازاریابی الکترونیکی نقش مهمی در پیش بینی عملکرد مرتبط با مشتری دارد. ضریب بتای استاندارد شده متغیر قابلیت بازاریابی الکترونیکی ۰٫۳۷ است و جهت آن مثبت است. بدینمعنی که هر چه قابلیت بازاریابی الکترونیکی بیشتر باشد، میزان عملکرد مرتبط با مشتری بالاتر میرود. با استناد به مقادیر تی و سطح معنیداری ۰٫۰۰۰ می توان گفت که متغیر قابلیت بازاریابی الکترونیکی قادر است واریانس متغیر عملکرد مرتبط با مشتری را پیش بینی کند. با توجه به اینکه از روش گام به گام در رگرسیون چندگانه استفاده شده است، نتایج نشان می دهند که متغیر شدت رقابت با ضریب استاندارد ۰٫۲۳ برعملکرد مرتبط با مشتری موثر است و متغیر آشفتگی بازار وارد تحلیل نشدهاند.
جدول ۴-۳۳) متغیر جدا شونده
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-08-05] [ 09:58:00 ق.ظ ]
|