به استناد مجمع عمومی فوق‌العاده بانک‌ها مورخ 17 فروردین 87 و تصوینامه هیات محترم وزیران به شماره 68985/ت 37925 ت مورخ 2 مرداد 86 شخصیت حقوقی بانک ملت به سهامی عام تبدیل گردید .

 

    • بانک ملت در حال حاضر با سرمایه 13100 میلیارد ریال به‌عنوان یکی از بزرگترین بانک‌های کشور است که درچارچوب دولت جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌نمایند.
      این بانک دارای 1،806 شعبه در داخل و 5 شعبه در خارج از کشور  می‌باشد.

 

تعداد پرسنل بانک درحال حاضر24757 نفر است و مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره‌ی بانک آقای دکتر علی دیواندری می‌باشند. مهم‌ترین راهبردهای بانک ملت توسعه‌ی فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت روابط مشتریان، بهبود کیفیت خدمات، توسعه منابع انسانی و بهبود شاخص‌های عملکرد است. برای دستیابی به این راهبردها، اهدافی همچون رشد و بهره‌وری بانک، سوددهی و ارائه خدمات مناسب به مشتریان، شناخت نیازها و دسته‌بندی مشتریان و فرآیندهای مربوط به سود، آموزش‌های استراتژی محور، فن‌آوری نوین بانکی و همسوسازی اهداف فردی، بخشی و سازمانی ترسیم شده‌است.
پایان نامه - مقاله - پروژه
ساختار سازماني بانك ملت
شكل (2-9) ساختار سازمانی بانک ملت
fdfsdf
2-6- الگوی مفهومی تحقیق
دراین پژوهش با توجه به اهداف مورد نظر و در جهت پاسخگویی به فرضیه ها وسوالهای تحقیق،با توجه به مدل فرهنگ سازمانی دنیسون که در آن فرهنگ سازمانی به چهار نوع مشارکتی ، سازگاری، انطباقی و مأموریتی دسته بندی شده است(دنیسون ،2000)، ارتباط فرهنگ سازمانی با رضایتمندی مشتریان در قالب یک فرضیه اصلی وچهار فرضیه فرعی بر اساس چارچوب مفهومی ذیل مورد بررسی وآزمون قرار می گیرد.

 

فرهنگ مشاركتي
(توانمندسازي، تيم سازي، توسعه قابليتها)
فرهنگ سازگاري
رضايت مندي مشتريان
(ارزشهاي بنيادين، توافق ، هماهنگي و پيوستگي)
فرهنگ انطباقي
(ايجاد تغيير، تمركز برمشتري، يادگيري سازماني)
فرهنگ ماموريتي
(گرايش و جهتگيري استراتژيك، اهداف و مقاصد، چشم انداز)

شكل (2-10) چارچوب مفهومي تحقيق
فصل سوم
روش شناسي تحقيق
3-1- مقدمه
دراین فصل روش شناسی تحقیق مورد بررسی قرار می گیرد. بدین منظور ابتدا روش تحقیق ارائه شده و در ادامه توضیحاتی درباره جامعه و نمونه آماری تحقیق ، روش تعیین حجم نمونه ، ابزار گرد آوری اطلاعات (پرسشنامه ها) و روش های تجزیه و تحلیل اطلاعات بیان خواهد شد.
3-2- روش تحقیق
تحقیقات علمی براساس هدف تحقیق به سه دسته تقسیم می شوند: بنیادی، کاربردی ، تحقیق و توسعه . همچنین براساس چگونگی بدست آوردن داده های مورد نیاز پژوهش، به دو دسته تقسیم می شوند، تحقیق توصیفی و تحقیق آزمایشی . در تحقیق آزمایشی برقراری رابطه علی -معلولی میان دو یا چند متغیر مورد بررسی قرار می گیرد. تحقيق توصیفی نیز شامل مجموعه روش هایی است که هدف آنها توصیف کردن شرایط یا پدیده های مورد بررسی است.اجرای تحقیق توصیفی می تواند صرفا برای شناخت بیشتر شرایط موجود یا یاری کردن به فرایند تصمیم گیری باشد. تحقیق توصیفی شامل تحقیق پیمایشی ، همبستگی ، اقدام پژوهشی، موردی ، پس رویدادی (علی - مقایسه ای ) می باشد.(سرمد وهمکاران، 1386).
با توجه به مطالب فوق تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش گرد آوری داده ها توصیفی و از شاخه همبستگی می باشد که به صورت پیمایشی انجام شده است.
3-3-جامعه و نمونه آماری
جامعه آماری تحقیق شامل کارمندان و مشتریان شعب درجه 2و3و4 بانک ملت در سطح مناطق چهارگانه شهر سمنان می باشند. جامعه آماری مشتریان شعب در قالب دو گروه اعتباری وغیر اعتباری می باشد که مشتریان اعتباری از میان اشخاص حقیقی و حقوقی که کلیه فعالیت های بانکی خود را در بانک ملت متمرکز نموده اند ، انتخاب گردید و مشتریان عادی (غیر اعتباری ) نیز از بین اشخاصی که دارای هرگونه حساب در شعب بانک ملت بودند به طور تصادفی برگزیده شدند. نمونه آماری تحقیق بخشی از جامعه آماری فوق است که از طریق فرمول تعیین حجم نمونه محاسبه می گردد.
3-3-1- تعيين حجم نمونه
در اين پژوهش با توجه به آنكه جامعه آماري كاركنان و مشتريان شعب درجه 2 و 3 و 4 بانك ملت در سطح استان سمنان مي باشد، جامعه آماري محدود در نظر گرفته شده و چون داده ها كيفي و داراي مقياس رتبه اي مي باشند و با توجه به دسته بندي مشتريان به دو گروه عادي و اعتباري براي تعيين حجم نمونه كاركنان و مشتريان (با توجه به محدود بودن) جامعه ، از فرمول زير استفاده شد. روش نمونه گيري در اين تحقيق با توجه به ناهمگنی جامعه روش نمونه گيري تصادفي طبقه بندي شده با سهم متناسب مي باشد.
(3-1)

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...