۶۵/۰-

 

۲۳/۰

 

۴۳/۰-

 

۵۵/۰-

 

۱۲۳/۰-

 

 

 

حجم نمونه

 

۱۹۶

 

۱۹۶

 

۱۹۶

 

۱۹۶

 

۱۹۶

 

۱۹۶

 

 

 

منبع: داده ­های پژوهش
تحلیل داده های جدول ۴-۵ به شرح زیر می باشد:
متغیر قابلیت شبکه اجتماعی؛ دارای میانگین ۵۴/۴، میانه ۱۱/۴، انحراف معیار ۱۸/۱ و واریانس ۳۹/۱ می­باشد. ضریب چولگی این متغیر برابر ۰۴۳/۰ است که نشان می­دهد این متغیر دارای چوله به راست است. از آن­جایی که قدرمطلق این ضریب کمتر از مقدار ۵/۰ است، از نظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر ۳۲/۰- می­باشد که نشان­دهنده کوتاه تر بودن (پراکندگی بیشتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدرمطلق ضریب کشیدگی کمتر از مقدار ۵/۰ است، کشیدگی توزیع، تفاوت اندکی با توزیع نرمال دارد.
متغیر عوامل تکنولوژیکی؛ دارای میانگین ۴۵/۴، میانه ۹۴/۴، انحراف معیار ۲۲/۱ و واریانس ۴۸/۱ می­باشد. ضریب چولگی این متغیر برابر ۱۰۲/۰ است که نشان می­دهد این متغیر دارای چوله به راست است. از آن­جایی که قدرمطلق این ضریب کمتر از مقدار ۵/۰ است، ازنظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر ۶۵/۰- می­باشد که نشان­دهنده کوتاه تر بودن (پراکندگی بیشتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدرمطلق ضریب کشیدگی بیشتراز مقدار ۵/۰ است، کشیدگی توزیع، تفاوت زیادی با توزیع نرمال دارد.
متغیر عوامل سازمانی؛ دارای میانگین ۷۴/۴، میانه ۸۷/۴، انحراف معیار ۵۶/۱ و واریانس ۴۳/۲ می­باشد. ضریب چولگی این متغیر برابر ۴۵۳/۰ است که نشان می­دهد این متغیر دارای چوله به راست است. از آن­جایی که قدرمطلق این ضریب کمتر از مقدار ۵/۰ است، ازنظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر ۲۳/۰ می­باشد که نشان­دهنده بلندتر بودن (پراکندگی کمتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدرمطلق ضریب کشیدگی کمتر از مقدار ۵/۰ است، کشیدگی توزیع، تفاوت اندکی با توزیع نرمال دارد.
متغیر استفاده از شبکه اجتماعی؛ دارای میانگین ۳۴/۴، میانه ۱۲/۴، انحراف معیار ۶۵/۱ و واریانس ۷۲/۲ می­باشد. ضریب چولگی این متغیر برابر ۷۶۴/۰- است که نشان می­دهد این متغیر دارای چوله به چپ است. از آن­جایی که قدرمطلق این ضریب کمتر از مقدار ۵/۰ است، از نظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر ۴۳/۰- می­باشد که نشان­دهنده کوتاه تر بودن (پراکندگی بیشتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدرمطلق ضریب کشیدگی کمتر از مقدار ۵/۰ است، کشیدگی توزیع، تفاوت اندکی با توزیع نرمال دارد.
متغیر اثربخشی فعالیت های تبلیغاتی؛ دارای میانگین ۹۴/۴، میانه ۶۵/۴، انحراف معیار ۹۳/۱ و واریانس ۷۲/۳ می­باشد. ضریب چولگی این متغیر برابر ۳۲۱/۰- است که نشان می­دهد این متغیر دارای چوله به چپ است. از آن ­جایی که قدرمطلق این ضریب کمتر از مقدار ۵/۰ است، ازنظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر ۵۵/۰- می­باشد که نشان­دهنده کوتاه تر بودن (پراکندگی بیشتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدرمطلق ضریب کشیدگی کمتر از مقدار ۵/۰ است، کشیدگی توزیع، تفاوت اندکی با توزیع نرمال دارد.
متغیر عملکرد فروش؛ دارای میانگین ۷۶/۴، میانه ۸۷/۴، انحراف معیار ۶۷/۱ و واریانس ۷۸/۲ می­باشد. ضریب چولگی این متغیر برابر ۳۸۲/۰- است که نشان می­دهد این متغیر دارای چوله به چپ است. از آن ­جایی که قدرمطلق این ضریب کمتر از مقدار ۵/۰ است، ازنظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر ۱۲۳/۰- می­باشد که نشان­دهنده کوتاه تر بودن (پراکندگی بیشتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدرمطلق ضریب کشیدگی کمتر از مقدار ۵/۰ است، کشیدگی توزیع، تفاوت اندکی با توزیع نرمال دارد.
۴-۳ آمار استنباطی
۴-۳-۱ بررسی نرمال بودن داده ­ها
برای اجرای روش­های آماری و محاسبه آماره آزمون مناسب و استنتاج منطقی درباره فرضیه ­های پژوهش؛ مهمترین عمل، قبل از هر اقدامی انتخاب روش آماری مناسب برای پژوهش است. برای این منظور آگاهی از توزیع داده ­ها از اولویت اساسی برخوردار است. برای همین­ منظور در این پژوهش از آزمون معتبر کلموگروف- اسمیرنف برای بررسی فرضیه نرمال بودن داده ­های پژوهش استفاده شده­است. این آزمون باتوجه به فرضیات زیر به بررسی نرمال بودن داده می پردازد.
پایان نامه - مقاله - پروژه
H0داده ­ها دارای توزیع نرمال هستند.
H1داده ­ها دارای توزیع نرمال نیستند.
نحوه داوری با توجه به جدول آزمون کلموگروف- اسمیرنف بدین صورت است که اگر سطح معنی­داری (sig) برای کلیه متغیرها بزرگتر از سطح آزمون ۰۵/۰ باشد توزیع داده ­ها نرمال می­باشد. همچنین می­توان از قضیه حد مرکزی نرمال بودن متغیرها را سنجید. در این قضیه هرگاه حجم نمونه بزرگتر از ۳۰ باشد می­توان توزیع داده ­ها را نرمال در نظر گرفت.
جدول(۴-۶). آزمون کلموگروف- اسمیرنوف متغیرهای تحقیق

 

 

متغیر

 

قابلیت شبکه اجتماعی

 

عوامل تکنولوژیکی

 

عوامل سازمانی

 

استفاده از شبکه اجتماعی

 

اثربخشی بازاریابی

 

عملکرد فروش

 

 

 

حجم نمونه

 

۱۹۶

 

۱۹۶

 

۱۹۶

 

۱۹۶

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...