مقدمه
در فصل۳ مدل پیشنهادی تدوین استراتژی با تلفیق تحلیل SWOT و رویکرد مبتنی بر منابع معرفی گردید. در فصل۴ نیز نتایج پیادهسازی مدل در شرکت بین المللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون تشریح گردید. همانطور که قبلاً بیان شد، استراتژیهایی که در حال حاضر در شرکت مذکور اجرا میشود، بر اساس تحلیل SWOT تدوین شده است. مقایسه نتایج استراتژیهای حاصل از اجرای مدل پیشنهادی با استراتژیهای کنونی سازمان، به نوعی بیانگر مقایسه مدل پیشنهادی با تحلیل SWOT میباشد و میتواند تا حد زیادی میزان موفقیت این پژوهش و کارایی مدل پیشنهادی را نمایان سازد.
در این فصل علاوه بر مقایسه استراتژیهای مدل پیشنهادی با استراتژیهای کنونی شرکت، به ذکر نتایج، نوآوریها و محدودیتهای تحقیق پرداخته خواهد شد و پیشنهاداتی برای تحقیقات آتی ارائه خواهد گردید.
پایان نامه
تحلیل و ارزیابی مدل پیشنهادی
در این قسمت به ارزیابی نتایج مدل پیشنهادی خواهیم پرداخت. بدین منظور فرایند و استراتژیهای مدل پیشنهادی را با فرایند و استراتژیهای کنونی سازمان که منطبق بر تحلیل SWOT است، با یکدیگر مقایسه خواهیم نمود. برای مقایسه به معیارهای معینی نیاز میباشد تا بتوان به طور مناسب کارایی مدل پیشنهادی را هم به لحاظ فرایند و هم به لحاظ خروجی مورد ارزیابی قرار داد. در این راستا علاوه بر مشورت با خبرگان و کارشناسان، از معیارهای راملت[۱۱۹] برای ارزیابی استراتژیها نیز استفاده گردید[۱۲۰][۵۸].
تعریف معیارها و زیرمعیارها به روش سلسله مراتبی صورت گرفت. در این روش ابتدا معیارها با رعایت شرط عدم وابستگی تعریف شده و سپس برای هر معیار تعدادی زیرمعیار در نظر گرفته میشود. در تعیین زیرمعیارها نیز سعی میشود میزان وابستگی زیرمعیارهای هر معیار حتیالامکان ناچیز باشد. هرچقدر معیارها و زیرمعیارها دارای وابستگی بیشتری باشند، از اعتبار نتایج کاسته خواهد شد. در نهایت ۵ معیار و ۱۷ زیرمعیار انتخاب گردید که در جدول ۵-۱ آورده شده است.
جدول ۵-۱: معیارها و زیرمعیارهای استفاده شده

 

معیارها زیرمعیارها
ثبات و سازگاری سازگاری با اهداف کلی سازمان
عدم وجود تضاد بین استراتژی ها
میزان ریسک
ثبات استراتژی ها
هماهنگی هماهنگی با عوامل داخلی
هماهنگی با عوامل خارجی
امکان پذیر بودن منابع مالی

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...