مقالات و پایان نامه ها درباره شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه بانکداری الکترونیک- فایل ... |
![]() |
۵)برای اینکه کارکنان عملکرد مطلوبی داشته باشند وامکان شکوفاشدن توانمندیهای آنان فراهم شود، یا به بیان دیگر قابلیتها و قوه خلاقه کارکنان به هدر نرود مدیران بانک باید انتظارات سازمانی خود را به وضوح برای آنها توضیح دهند.بدیهی است وقتی که مدیر انتظارات سازمانی را توضیح دهد، کارکنان بانک مسیر آینده کاری خود را با تعقل بیشتر تعیین خواهند کرد.
۴-۵-۴بررسی فرضیه چهارم و ارائه پیشنهادات
با عنایت به تایید فرضیه چهارم می توان گفت اطلاع رسانی(آموزش) به مشتریان پیرامون بهره برداری از خدمات الکترونیکی در توسعه بانکداری الکترونیک شعب بانک سپه شهر بوشهر تاثیرگذاراست. می توان گفت اعلام و اطلاع رسانی به مشتریان و آموزش فنون بانکداری الکترونیکی بایستی از ابزار افتخارات و موفقیتهای بانک و مدیران ایشان قلمداد شود و در این راستا پیشنهاد می گردد:
۱)اطلاع رسانی و آموزش مشتری پیرامون فعالیتها ؛ عملکرد و تسهیلات متنوع و خدمات جدید و مدرن الکترونیک وچگونگی بهره برداری از این خدمات به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای بانک در دستور کار قرار گیرد تا جذب مشتری و اثبات احترام به ایشان میسر و عملی گردد. اطلاع رسانی به مشتریان بانک موجب می شود که احساس برنده بودن در آنها تقویت شود و ایجاد رابطه با بانک را تسهیل خواهندکرد وسهولت در ارتباطات نیزدر پی این توجه بستر مناسبی را برای توسعه بانکداری الکترونیک فراهم می کند.
۲)مدیران بانک بایستی از مجرای اطلاع رسانی مستقیم و غیرمستقیم باابزار تبلیغات شفاهی؛کتبی ؛ رسانه ای و اینترنتی ..زمینه های نشان دادن احترام به وقت مشتریان، گوش دادن به سخنان آنها، توجه به مشکلات آنها و تلاش برای رفع مشکلات مشتریان را به ایشان نشان داده تا ارتباط دراز مدت آنها با بانک ایجاد و وفاداری به دنبال آن تقویت و روز افزون گردد واین وفاداری مقدمه ای باشد برای بهره برداری از بلوغ فکری از استعدادهای نوین بانکداری الکترونیک برخی مشتریان خلاق و نهایتا تحقق اهداف تکنولوژیک بانک .
۵-۵-۴ بررسی فرضیه پنجم و ارائه پیشنهادات
با عنایت به تایید فرضیه پنجم می توان گفت ایجاد امنیت خاطرواعتمادسازی در مشتریان در توسعه بانکداری الکترونیک شعب بانک سپه شهر بوشهر تاثیرگذاراست.نقش تحول آفرین فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک در زمینه پولی- بانکی باعث شده بانکها و موسسات مالی اعتباری، خدمات بانکداری الکترونیک را که از طریق تبادل اطلاعات در فضای وب انجام میشود را جدی بگیرند. از این رو امنیت این اطلاعات و عملیات و بستر سازی برای اعتماد مشتریان متعالی ترین هدف برای مشتریان بانکی است. بنابراین استاندارد سازی و دستیابی به سطح قابل قبولی از امنیت همواره مورد توجه و تاکید بانکها، ذینفعان آنها و مشتریان است.لذا پیشنهاد می گردد:
۱)نظر به اینکه مشتریان به نوعی ذینفع وصاحبان فرایندهای کاری سازمان هستند، بعضا در هدف گذاری،تصمیم گیری و تصمیم سازی که زمینه هرچه شکوفاتر شدن قوه اعتماد و امنیت آنها را فراهم خواهد کرد مشارکت داده شوند و این مهم با برگزاری جلسات تخصصی با گروه های مختلف و طرح مسائل و تعیین خط مشی و چشم انداز آینده تحقق خواهد یافت.
۲)پس از مشارکت دادن مشتریان در تصمیم سازی، تصمیم گیری ها و هدف گذاری دربانک تنها شرط استمرار مشارکت آنان، اجرایی شدن تصمیمات اتخاذ شده است. در صورتی که تنها در ظاهر امرکارکنان مشارکت داده شوند و هیچ یک از تصمیمات آنها اجرا نشود، بی شک کارکنان را به سوی انزوای فکری سوق داده و قوه خلاقیت و نوآوری آنان را ابتر شده است.
۳)با توجه به اینکه امکان بکارگیری ایده و نظر یکایک مشتریان در راستای اعتماد سازی و جلب اعتماد آنان امری ناممکن است برای استفاده از توانایی مشتریان صاحب نفوذ و خلاق و دارای روابط مناسب و با نفوذ با دیگر مشتریان یا به عبارتی برای اینکه به هر یک از آنان اختیار حضور در امور مدیریتی بانک داده شود ، مشارکت آنها درکارهای گروهی پیشنهاد می گردد. لذا در هر یک از بخشها و و احدهای هر سازمان باید کار گروه های تخصصی تشکیل شود تا مشتریان عمده و بانفوذ با توجه به تمایل، علاقه و تخصصشان در آن مشارکت کنند.
۴)برای هر چه مفیدتر بودن نتایج جلسات و کمیته های مربوط به کارگروههای درون بخشی و درون سازمانی بانک باید در احساس آزادی بیان عقاید و ایده های مربوط به مسایل کاری تقویت شود تا بدون هیچ نگرانی و دغدغه ای به بیان نظرات خوددر حوزه های بانکداری جدید تمایل کامل داشته باشند .تقویت احساس آزادی و بیان عقاید و ایده ها زمانی امکان پذیر خواهد بودکه کارکنان مطمئن شوند انتقاد از عملکرد مدیریت مجموعه، نه تنها تبعاتی به دنبال نخواهد داشت بلکه در صورت علمی و منطقی بودن در مورد اصلاح فرایند کاری بانک اقدام خواهد شد.
۵)فعال کردن نظام پیشنهادات نیز یکی از راه های مشارکت در مدیریت سازمان در راستای اعتماد سازی است .از این طریق امکان جلب مشارکت تعداد بیشتری از مشتریان فراهم خواهد شد و یکی از عوامل اصلی استمرار این مشارکت می تواند تخصیص پاداش به پیشنهادات مطرح شده باشد.
۵-۵ مقایسه نتایج تحقیق با نتایج سایر تحقیقات
نتایج فرضیه ۵ تحقیق حاضر با نتایج تحقیقات دهکردی و خلیلی برکویی(۱۳۹۱) ؛تریلیمر و همکاران(۲۰۰۶)؛ونگ و همکاران (۲۰۰۹)مطابقت دارد همخوانی دارد.نتایج بررسیهای ایشان نشان داد که به ترتیب اولویت ابعاد اعتماد به سیستم بانکداری الکترونیک بر توسعه بانکداری الکترونیک موثر است.همچنین فرضیه ۴ تحقیق با نتایج تحقیق ساهوت و همکاران(۲۰۱۳) هماهنگ است.نتایج بررسیهای ایشان نیز نشان دادبرای افزایش کیفیت خدمات بانکداری اینترنتی محققین توجه به چند عامل را مؤثر دانسته اندکه عبارتند از زمان پاسخ گویی ، دامنه ی خدمات، ارتباط با مشتری، وجود اطلاعات مالی در دسترس،سهولت استفاده، امنیت، طراحی یک محیط گرافیکی مناسب از عوامل مؤثر برای جذب مشتریان اینترنتی است .
۵-۶محدودیتهای تحقیق
۱)کمبود منابع کتابخانه ای مرتبط با موضوع در شهر بوشهر
۲) عدم تعمیم نتایج تحقیق حاضر به سایر شعب بانک سپه در سایر استان ها.
۵-۷پیشنهادهایی برای تحقیقات آتی
۱)شناسایی و رتبه بندی عوامل روانی و جمعیت شناختی در جذب مشتریان وفادار بانکها.
۲)بررسی نقش مدیریت داتش سازمانی در توانمندسازی کارکنان بانکها
فهرست منابع و مأخذ مورد استفاده در پایان نامه
منابع فارسی
-آقایی،تیمور.(۱۳۸۸)"دانش نوین بانکی برای پیشرفت علمی کارکنان بانک".تهران:انتشارات آزاد اندیشان
- الهیاری فرد.م (۱۳۸۱) ؛"خدمات بانکداری الکترونیک ونیازهای اجرایی آن در مقایسه تطبیقی هزینه های عملیاتی خدمات بانکی".چاپ اول .تهران :پژوهشکده پولی وبانکی ،بانک مرکزی .
-اکرمی مقدم، عفت.(۱۳۸۹)، “شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر موفقیت پیاده سازی بانکداری الکترونیک مطالعه موردی بانک تجارت". پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشکده حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد.
- الهیاری فرد، محمود،(۱۳۸۲) “بررسی مقایسه ای خدمات بانکداری ستنی و بانکداری الکترونیک در ایران"، شهریور ۸۲، پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، دانشکده حسابداری و اقتصاد
-الهیاری فرد، محمود.(۱۳۸۴)""خدمات بانکداری الکترونیک ونیازهای اجرائی آن در مقایسه تطبیقی هزینه عملیاتی خدمات مختلف بانکی"،پژوهشکده پولی ویانکی بانک مرکزی.
اللهیاری فرد.محمود.بیدآبادی؛بیژن.(۱۳۸۴) ” بسترهای نرم افزاری تجارت و بانکداری الکترونیک"؛ مجله: » .
-ابراهیمی، شاهد، (۱۳۸۱) ” موانع بانکداری الکترونیک در ایران” ، پایان نامه کارشناسی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبایی.
-آتشک، محمد؛ ماهزاده، پریسا؛ (۱۳۸۷) ” بررسی موانع و منابع پیاده سازی بانکداری الکترونیک در ایران” مجموعه مقالات دومین کنفرانس بانکداری الکترونیک.
-آماده، حمید؛ جعفرپور، محمود، (۱۳۸۸) ، ” بررسی موانع و راهکارهای توسعه ی بانکداری الکترونیکی در بانک های خصوصی کشور” پژوهشنامه ی مدیریت اجرایی علمی – پژوهشی، سال نهم
-بهمند، یاشار. (۱۳۸۵)، “چالش بانکداری الکترونیک"، اخبار فناوری اطلاعات، بهمن ماه،.
-بشیری، مهدی و جنیدی، مهدی(۱۳۸۶)"بررسی اثر اعتماد مشتریان شهر تهران بر مطالعه موردی: بانک ملت؛ اولین کنفرانس TAM (پذیرش بانکداری اینترنتی بر پایه مدل جهانی بانکداری الکترونیکی) .
- پرندوش؛فائزه.(۱۳۸۸)"مروری بر مزایا ، معایب و بررسی بسترهای بانکداری الکترونیک"؛ ؛ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی.
جعفرپور؛ محمود. آماده ؛حمید .(۱۳۸۸)” تبیین موانع و راهکارهای توسعه بانکداری الکترونیکی” مجله دانش و توسعه ؛شماره۲۶٫
جعفرپور، محمد؛ حمید، آماده.( ۱۳۸۶" بانکداری الکترونیک (بررسی موانع و راهکارهای توسعه آن در کشور)” ، مجموعه مقالات اولین کنفرانس بین المللی شهر الکترونیک.
- حسن زاده علی،پورفرد؛ فروغ .(۱۳۸۲)"بانکداری الکترونیک"،تازه های اقتصاد، ش ١٠٠
-حسین پور. حسین.(۱۳۸۲)” خود آموز تجارت و کسب و کار از طریق اینترنت” تهران،کتاب الکترونیکی.
حیدر پور، فرزانه؛ طهماسبی گتابی، ابوطالب، (۱۳۸۸) ” تأثیر هزینه آموزش و هزینه تبلیغات بانکداری الکترونیکی بر افزایش جذب سپرده های بانک ها (مطالعه موردی بانک صادرات استان مازندران) ” ، پژوهشنامه حسابداری مالی و حسابرسی.
-خضرا، ن.(۱۳۸۵)".بررسی عوامل موثر بر تجهیز منابع مالی کشور.” نشریه سرمایه. شماره۳۱۵٫
سیدجوادین؛ سیدرضا. یزدانی؛ شمسی.(۱۳۸۴)” بررسی عوامل موثر بر قصد استفاده مشتریان از خدمات بانکداری اینترنتی (مطالعه موردی بانک سامان) دانش مدیریت؛شماره ٧٠.
شرافت, احمدرضا, (۱۳۷۹) ”شبکه تبادل اطلاعات بانکی (شتاب)“, در اولین همایش بانکداری الکترونیکی, انتشارات بانک صادرات ایران, صفحات ۲۰۸ـ۱۹۸
در چارچوب سند چش مانداز “ایران ۱۴۰۴، مجله دانش و توسعه (علمی – پژوهشی) سال شانزدهم، شماره ۲۶٫
-سیدجوادین، رضا، کیماسی، مهرداد ( ۱۳۸۴ )"مدیریت کیفیت خدمات” ، انتشارات نگاه دانش، چاپ اول، تهران.
ریاحی، ، حمید رضا؛ (۱۳۸۲)، ” دولت الکترونیک هدف یا بهانه؟” مجله تکفا، تهران
قلی پور،الف. (۱۳۸۸)؛"جامعه شناسی سازمانها” ،رویکرد جامعه شناختی به سازمان و مدیریت، ،سازمان مطالعات و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها(سمت).وفعالیت بانک مرکزی؛ .مقالات دومین همایش بانکداری الکترونیک .تهران.
-عبدالباقی، عبدالمجید و اخوان صراف ، احمدرضا (۱۳۸۴)” سیستم های الکترونیکی زنجیره ی تأمین ” مجموعه ی مقالات اولین کنفرا نس ملی لجستیک و زنجیره ی تأمین.
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-08-05] [ 12:02:00 ق.ظ ]
|