تعداد گویه‌ها

 

آلفای کرونباخ

 

ارزیابی پایایی[۲۱۱]

 

 

 

پرسشنامه‌ی خبرگان

 

شاخص‌های معرّفِ متغیر وابسته‌ی تحقیق

 

۲۷

 

۰٫۹۳۴

 

عالی

 

 

 

پرسشنامه‌ی اصلی

 

بخش موجودیت کارکردها و وظایف دفتر مدیریت پروژه

 

۳۹

 

۰٫۹۶۲

 

عالی

 

 

 

بخش موجودیت بسترهای پیاده‌سازی مدیریت دانش پروژه

 

۲۷

 

۰٫۹۷

 

عالی

 

 

 

در مجموع

 

۶۶

 

۰٫۹۸

 

عالی

 

 

 

در انتهای این بخش لازم به ذکر است که جهت تدوین پرسشنامه‌ی اصلی، زمان زیادی صرف گردید تا اطمینان حاصل شود که تک تک متغیرهای مورد پرسش به درستی اندازه‌گیری می‌شوند و سؤال به اندازه‌ی کافی برای پاسخ‌دهنده مفهوم است (روایی محتوایی). همچنین نگارنده اهمیت زیادی را برای شکل ظاهر پرسشنامه قائل بوده و حساسیت زیادی را به این امر اختصاص داده است (روایی صوری). پیش از توزیع پرسشنامه‌ی اصلی نیز، به منظور تطبیق دادن آن با شرایط واقعی سازمان‌های پروژه‌محور فعال در صنعت نفت ایران، طی جلسه‌ای برگزار شده در دفتر معاونت پژوهش‌های منابع انسانی و توسعه مدیریت شرکت ملی نفت ایران (ساختمان شهید تندگویان تهران)، در اختیار رئیس امور پژوهش‌ و منابع انسانی و رئیس مدیریت دانش این شرکت قرار گرفته و نظرات ایشان منجر به اعمال اصلاحاتی بر روی پرسشنامه گردید. پرسشنامه نهایی نیز پس از توزیع آزمایشی آن در جامعه‌ی آماری و گرفتن بازخورد، تدوین شده است.
پایان نامه - مقاله - پروژه
۳-۸- روش‌های تجزیه و تحلیل اطلاعات
در بیشتر پژوهش‌های سازمانی، به استثناء مواردی خاص، علاقه‌مند به آگاهی از میزان تکرار رخ دادن پدیده‌ها (فراوانی)، میانگین یا متوسط مجموعه‌ای از ارقام و همین‌طور میزان تغییرپذیری درون مجموعه (برای مثال میزان تمایل به مرکز و پراکندگی متغیرهای وابسته و مستقل) هستیم. این موضوعات به عنوان آمار توصیفی مشهوراند. سوای اطلاعات فوق، ممکن است بخواهیم از نحوه‌ی ارتباط متغیرها با یکدیگر، تفاوت‌های بین دو گروه یا چند گروه مطلع شویم. این موضوعات آمار استنباطی نامیده می‌شود (برای مثال نتایج آماری که به ما اجازه می‌دهد، استنباط‌هایی از یک نمونه استخراج و به جامعه تعمیم دهیم) (دانایی‌فرد و همکاران، ۱۳۸۳). در تجزیه و تحلیل اطلاعات حاصله از بخش‌های اول و چهارم پرسشنامه و نیز بخش موجودیت متغیرها از بخش‌های دوم و سوم پرسشنامه، از جداول و نمودارهای آمار توصیفی و در بررسی روابط همبستگی متغیرها از آمار استنباطی و نرم افزار SPSS استفاده شده است. در آزمون این فرض که آیا موجودیت دفتر مدیریت پروژه در ایجاد بسترهای مناسب جهت پیاده‌سازی مدیریت دانش پروژه مؤثر است، یک رگرسیون خطی ساده روی امتیازات «بسترسازی جهت پیاده‌سازی مدیریت دانش پروژه» به عنوان متغیر وابسته و «دفتر مدیریت پروژه» به عنوان متغیر مستقل صورت گرفته است. انواع آزمون‌های آماری استنباطی به کار رفته در این پژوهش به همراه موارد استفاده از آمار توصیفی در جدول ۳-۶ نمایش داده شده است.
جدول ۳-۶- کاربرد آمار توصیفی و انواع آزمون‌های آماری استنباطی در پژوهش حاضر

 

 

سؤالات تحقیق

 

سؤال اصلی

 

آیا موجودیت دفتر مدیریت پروژه در ایجاد بسترهای مناسب جهت پیاده‌سازی مدیریت دانش در سازمان‌های پروژه‌محور صنعت نفت مؤثر است؟

 

رگرسیون خطی ساده

 

 

 

سؤالات فرعی

 

کارکردها و وظایف دفتر مدیریت پروژه، تا چه حد در آن‌دسته از سازمان‌های پروژه‌محور صنعت نفت که به عنوان نمونه در این پایان‌نامه مدنظر می‌باشند، وجود دارند؟

 

آماره‌های توصیفی

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...