کسب نمایندگیهای فروش بیشتر
م) سهولت برقراری ارتباط: این تغییر با بهره گرفتن از سه شاخص وضوح، روشنی و تعداد پیامهای تبلیغ شده ارزیابی شده و گزینه برقراری ارتباط امکان پذیر است و برقراری ارتباط امکان پذیر نیست برای آن در نظر گرفته شده است.
پایان نامه - مقاله - پروژه
ل) تطابق با مقررات تبلیغاتی کشور: با توجه به ماده ۱۲ آئیننامه تأسیس و نظارت بر نحوه کار و فعالیت کانونهای آگهی و تبلیغاتی، تبلیغات باید شرایطی داشته باشند، بنابراین این متغیرها با دو گزینه دارد و ندارد مورد سنجش قرار گرفت.
۳-۴: روش تحقیق
روش تحقیق در این پژوهش تحلیل محتواست Content analysis
«وایت» (Wright) میگوید که اصطلاحهای تحلیل محتوا و رمزگذاری به طور تبادلناپذیری برای ارجاع به توصیف عینی یا منظم و کمی رفتارهای نهادی مطرح میشود.
«بارکوس» (Barkuse) نیز معتقد است که تحلیل محتوا به معنای تحلیل علمی پیامهای ارتباطی است. از نظر وی این روش کاملاً علمی است و با وجود جامع بودن از نظر ماهیت نیازمند تحلیل دقیق و منظم است.
«برنارد برلسون» (Bernard Berlson) آمریکایی از مبتکران اصلی روش تجزیه و تحلیل محتواست که طبق تعریف خود اصول خاصی برای این روش قایل است. وی میگوید تجزیه و تحلیل محتوا تکنیک تحقیقی است که برای تشریح عینی، منظم و مقداری محتوای آشکار ارتباطات به کار میرود.
خصلت عینی بودن تجزیه و تحلیل محتوا مستلزم آن است که هرگونه تحقیق و بررسی در این زمینه قابل بازبینی و بازسازی باشد در تجزیه و تحلیل محتوا استنباطهایی محقق مورد نظر نیست. (همان، ص ۷۵)
همچنین منظم بودن این روش بدان معناست که محتوا براساس واحدها و مقولههایی که برای تحقیق در نظر گرفتهاند تجزیه و تحلیل شود.
خصلت مقداری بودن بیش از هر خصلتی شاخص تجزیه و تحلیل محتواست. خصلت مقداری در واقع جانشین جنبه های ذهنی و استنباطی بررسیهای نظری است که با مقیاسهای دقیق قابل ارزیابی نیستند و به همین ترتیب به تجزیه، تحلیل، وزن و اعتبار خاصی میدهند.
۳-۵: تکنیک تحقیق
تکنیک این تحقیق مقولهای و ارزیابی است.
مقولهای: طبقات کدام برای تفکیک زمینه بزرگتر مورد استفاده قرار میگیرد.
ارزیابی: براساس مشخصه های بارز پیام در مورد یک واقعیت بیرونی مورد قضاوت قرار میگیرد.
۳-۶: واحد تحلیل
واحد تحلیل در این پژوهش، هر آگهی تبلیغاتی که در روزنامههای مذکور چاپ میشوند.
۳-۷: جامعه آماری
تمام آگهیهای مزایده و مناقصه در روزنامههای جام جم، همشهری، کیهان، اطلاعات، ایران و شرق در یک ماه از ۶ ماهه اول سال ۹۰٫
۳-۸: روش نمونهگیری
روش نمونهگیری در این پژوهش، تلفیقی از دو تکنیک خوشه ای چند درجهای و سهمیهای است.
در روش نمونهگیری خوشه ای چند درجهای، یک نمونه احتمالاتی از واحدهای نمونهگیری مرحله اول انتخاب میشود. از هر واحد نمونه منتخب مرحله اول یک نمونه احتمالاتی از واحدهای نمونهگیری مرحله دوم انتخاب میشود و این کار تا آخرین مرحله نمونهگیری ادامه مییابد.
برای انتخاب نمونه این تحقیق، نخست آگهیهای مزایده و مناقصه روزنامهها را به ۵ منطقه شمال، مرکز، غرب، شرق و جنوب تقسیم شد. سپس در هر یک از مناطق ۸ کیوسک خیابانهای اصلی انتخاب شدند و در هر منطقه باید ۸۰ تابلو بررسی میشد برای تعیین آگهیهای مورد بررسی متناسب با حجم نمونه سهم هر روزنامه تعیین شد.
در منطقه شمال خیابان دکتر شریعتی از تقاطع ضرابخانه تا میدان قدس، خیابان ولیعصر از میدان ونک تا میدان تجریش، خیابان نیاوران، بزرگراه یادگار امام از تقاطع بزرگراه همت تا اوین، بزرگراه کردستان از تقاطع بزرگراه همت به بالا، بزرگراه اوین و بزرگراه آفریقا انتخاب شد در منطقه غرب، بزرگراه جلال آل احمد، بزرگراه اشرفی اصفهانی، بزرگراه همت غرب از تقاطع اشرفی اصفهانی به سمت غرب، بزرگراه آیتا… کاشانی، بزرگراه جناح، بزرگراه شیخ فضل ا… نوری، بزرگراه یادگار امام تا تقاطع بزرگراه همت، بزرگراه مخصوص کرج تا گمرک مهرآباد انتخاب شد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...