پژوهش های کارشناسی ارشد درباره : تاثیر پذیرش تکنولوژی بر تمایل مستمر به استفاده از سیستم ... |
![]() |
H2 : خلاق بودن کاربران بر رضایت آنها تاثیر مثبت دارد.
H3 : عدم سهولت کاربران بر رضایت آنها تاثیر منفی دارد.
H4 : عدم امنیت کاربران بر رضایت آنها تاثیر منفی دارد.
H5 : خوش بینی کاربران بر اعتماد آنها تاثیر مثبت دارد.
H6 : خلاق بودن کاربران بر اعتماد آنها تاثیر مثبت دارد.
H7 : عدم سهولت کاربران بر اعتماد آنها تاثیر منفی دارد.
H8 : عدم امنیت کاربران بر اعتماد آنها تاثیر منفی دارد.
H9 : رضایت کاربران بر تمایل به استفاده مستمر در آنها تاثیر مثبت دارد.
H10 : اعتماد کاربران بر تمایل به استفاده مستمر در آنها تاثیر مثبت دارد.
۱-۷- تعریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرهای پژوهش به قرار زیر می باشد:
آمادگی برای پذیرش
-
- آمادگی برای پذیرش تکنولوژی در بین مردم را به معنی استفاده از فناوری جدید برای انجام اهداف در محیط زندگی و محل کار تعریف کرده اند(Liljander et al, 2006, 178). این متغیر از طریق سنجش ابعاد خوشبینی، خلاق بودن، عدم سهولت و عدم امنیت قابل اندازه گیری است(Chen et al, 2014, 6 ). سوالات مربوط به این متغیر در قالب طیف لیکرت ۵ گزینه ای پرسیده شده است.
خوشبینی
-
- به دیدگاه مثبت کاربران سیستم درباره ی استفاده از تکنولوژی و اعتقاد آنها درباره ی انعطاف پذیری حاصل از استفاده تکنولوژی در بهبود زندگی اشاره دارد(Chen et al, 2014, 4 ). این متغیر از طریق سنجش شاخص های فراهم کردن مزایای بیشتر در استفاده از تکنولوژی برای کاربر، توانایی کار با کارائی بالاتر در هنگام استفاده از تکنولوژی، خوشحالی و هیجان کاربر در استفاده از تکنولوژی های جدید و ایجاد مزایای فراوان در استفاده و یادگیری تکنولوژی برای کاربر قابل اندازه گیری است(Chen et al, 2014, 6 ). سوالات مربوط به این متغیر در قالب طیف لیکرت ۵ گزینه ای پرسیده شده است.
خلاق بودن
-
- به تمایل کاربا سیستم در استفاده از تکنولوژی های پیشتاز و مدرن با قابلیت های نوآورانه اشاره دارد(Chen et al, 2014, 4 ). این متغیر از طریق سنجش شاخص های علاقه ی دوستان در یادگیری تکنولوژی توسط کاربر، وجود مشکل کمتر در هنگام کار با سیستم های دارای تکنولوژی برتر در مقایسه با دیگران، یادگیری استفاده از تکنولوژی های جدید با سرعت بالاتر در مقایسه با دوستان، درک شخصی از سیستم ها و خدمات دارای تکنولوژی برتر بدون کمک دیگران و علاقه شخصی و یادگیری بلندمدت تکنولوژی قابل اندازه گیری است(Chen et al, 2014, 6 ). سوالات مربوط به این متغیر در قالب طیف لیکرت ۵ گزینه ای پرسیده شده است.
عدم سهولت
-
- عدم سهولت به بیان حالت منفی که در ذهن یک شخص در مورد ابزارهای تکنولوژی نقش می بندد، اشاره دارد(Gelderman et al, 2011, 415). این متغیر از طریق سنجش شاخص های طراحی نامناسب محصولات و خدمات دارای تکنولوژی برتر برای کاربران عمومی، وجود مشکل برای کاربر در هنگام استفاده از محصولات و خدمات دارای تکنولوژی بالا، عدم سهولت و کاربری در هنگام استفاده از محصولات و خدمات دارای تکنولوژی بالا و دریافت حمایت های فنی و تکنیکی از فراهم کنندگان خدمات قابل اندازه گیری است(Chen et al, 2014, 6). سوالات مربوط به این متغیر در قالب طیف لیکرت ۵ گزینه ای پرسیده شده است.
عدم امنیت
-
- به عدم اعتماد کاربران سیستم نسبت به استفاده از تکنولوژی اطلاق می شود(Chen et al, 2014,4 ). این متغیر از طریق سنجش شاخص های عدم امنیت در وارد کردن شماره کارت های اعتباری در اینترنت، عدم امنیت در مبادلات و تراکنش های مالی آنلاین، افشای اطلاعات شخصی و مشاهده ی آن توسط دیگران و عدم اطمینان نسبت به انجام مبادلات به صورت آنلاین قابل اندازه گیری است(Chen et al, 2014, 6 ). سوالات مربوط به این متغیر در قالب طیف لیکرت ۵ گزینه ای پرسیده شده است.
۱-۷-۱-کیفیت ارتباطات
-
- کروسبی و همکارانش (۱۹۹۰) بیان کردند که کیفیت ارتباطات در برگیرنده ی رضایت و اعتماد مشتری در برخورد با شرکت ارائه داهنده خدمات است(Lin, 2012, 338). این متغیر از طریق سنجش ابعاد رضایت و اعتماد قابل اندازه گیری است(Chen et al, 2014, 6 ). سوالات مربوط به این متغیر در قالب طیف لیکرت ۵ گزینه ای پرسیده شده است.
رضایت
-
- کاتلر وآرمسترانگ(۱۹۹۶) رضایت را به عنوان سطح وضعیت احساسی منتج شده از مقایسه بین عملکرد ادراک شده ی با انتظارات شخصی مشتری تعریف کردند( Orel & Kara, 2013, 4). این متغیر از طریق سنجش شاخص های تایید و تصدیق سیستم های دارای تکنولوژی برتر از نظر کاربر، عاقلانه بودن تصمیم استفاده از سیستم های دارای تکنولوژی برتر از نظر کاربر و تجربه ی رضایت بخش در استفاده از سیستم های دارای تکنولوژی برترقابل اندازه گیری است(Chen et al, 2014, 6 ). سوالات مربوط به این متغیر در قالب طیف لیکرت ۵ گزینه ای پرسیده شده است.
اعتماد
-
- اعتماد به عنوان یک قصد ونیت رفتاری یا رفتار حاوی اعتماد است که در برگیرنده ی حسن نیت به عمل یا کاری است و به عنوان یک باور و حس اعتماد به نفس، نگرش یا انتظارات مشتریان را تحت تاثیر قرار می دهد(Kim et al, 2011, 258). این متغیر از طریق سنجش شاخص های قابل اعتماد بودن سیستم های دارای تکنولوژی برتر، قابل اعتماد بودن خدمات فراهم شده و توانایی تعهد کامل نسبت به ارائه ی خدمات فراهم شده به کاربران قابل اندازه گیری است(Chen et al, 2014, 6 ). سوالات مربوط به این متغیر در قالب طیف لیکرت ۵ گزینه ای پرسیده شده است.
۱-۷-۲- تمایل به استفاده مستمر
-
- تمایل به استفاده مستمر به عنوان قصد و تمایل یک شخص برای استفاده از تکنولوژی برای خرید مربوط می شود و منعکس کننده ی تمایل فرد به پذیرش و استفاده از آن است(Nam, 2014, 267). این متغیر از طریق سنجش شاخص های استفاده از سیستم ها و خدمات فناوری اطلاعات در صورت نیاز، تمایل به استفاده از سیستم ها و خدمات فناوری اطلاعات در آینده و پیشنهاد به دوستان برای استفاده از سیستم ها و خدمات فناوری اطلاعات قابل اندازه گیری است(Chen et al, 2014, 6 ). سوالات مربوط به این متغیر در قالب طیف لیکرت ۵ گزینه ای پرسیده شده است.
۱-۸-قلمرو تحقیق
۱-۸-۱- قلمروزمانی
قلمرو زمانی تحقیق جاری از تاریخ ۳۰ آذر سال ۱۳۹۳ تا تاریخ ۳۰ شهریور سال ۱۳۹۴ است.
۱-۸-۲- قلمرو مکانی
قلمرو مکانی تحقیق جاری آژانس های مسافرتی در شهر رشت است.
۱-۸-۳- قلمرو موضوعی
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-08-05] [ 09:26:00 ق.ظ ]
|