دانلود پژوهش های پیشین درباره بررسی نقش واسطه ای شایستگی اجتماعی در رابطه بین مدیریت ارتباط ... |
![]() |
IFI
۹۳/۰
IFI>90٪
شاخص برازش نرمال تقلیل یافته
PNFI
۶۳/۰
بالاتر از ۵۰ درصد
۴-۲-۵- جمع بندی
در این فصل یافته های تحقیق حاصل از تجزیه و تحلیل های آماری تک متغیری، دو متغیری و تحلیل معادلات ساختاری مورد بررسی قرار گرفت. براساس نتایج همبستگی پیرسون، فرضیه های تحقیق مورد تایید قرار گرفته و مطابق با آنالیز انجام شده در مدلسازی معادلات ساختاری معلوم می شود که روابط معنا داری بین متغیرهای تحقیق وجود دارد.
فصـل پنجم
بحث، نتیجهگیری و جمع بندی
۵-۱- مقدمه
در پایان هر فعالیت تحقیقی، محقق پس از آزمون فرضیات می بایستی نتایج کار را ارائه دهد. نتایج حاصل از فرضیات نیز پایه هایی هستند که پیشنهادات بر اساس آن شکل می گیرند. بنابراین یکی از قسمتهای مهم تحقیق که در واقع می تواند راهی برای تبدیل نظریات به عمل برای موفقیت در آینده باشد نتیجه گیری های موجود بر سر راه سازمان را که تحقیق به آن منظور طراحی شده است را برطرف نماید.
در این فصل، نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها، خلاصه می شود و با تحلیل آنها سعی می شود تا به سوالاتی که در فصل اول از سوی محقق مطرح شده بود پاسخ داده شود. در بخش اول این فصل خلاصه نتایج حاصل از اجرای طرح تحقیق و پاسخ هر یک از سوالات تحقیق ارائه شده است. در بخش بعدی با بهره گرفتن از اطلاعات بدست آمده پیشنهاداتی ارائه خواهد ضمناً جهت علاقه مندان به ادامه تحقیق، پیشنهادات پژوهشی نیز ارائه می شود.
۵-۲- نتیجه گیری از فرضیه ها
۵-۲-۱- نتایج بررسی فرضیه ی اصلی تحقیق
فرضیه اصلی تحقیق شایستگی اجتماعی بر رابطه بین مدیریت ارتباط با مشتری و مزیت رقابتی نقش واسطه ای دارد.
در این تحقیق منظور از شایستگی اجتماعی عبارت است از توانایی رسیدن به هدفهای فردی در تعامل با حفظ روابط مثبت با دیگران در همه زمانها و موقعیتها. جهت سنجش شایستگی اجتماعی، شاخص های سه گانه که عبارتند از: مهارت ارتباطی، کاری،رهبری و حرفه ای ؛توسعه فعالیتهای تیمی ؛و مهارت تصمیم گیری و بکارگیری قابلیتهای خود و دیگران مورد بررسی قرار گرفته است.
نتیجه آزمون: برمبنای نتیجه آزمون فرضیات، نتایج به دست آمده حاکی از تایید این فرضیه بوده است. یعنی در سطح معنی داری به دست آمده(۰۰۰/۰Sig =) کمتر از آلفای تحقیق ( ) برآورد شده است به این مفهوم که، فرضیه اصلی مبنی بر اینکه نقش واسطه ای شایستگی اجتماعی بر رابطه بین مدیریت ارتباط با مشتری و مزیت رقابتی، ارتباط معناداری دارد، تایید می گردد.
تفسیر نتیجه آزمون: مطابق با نتایج به دست آمده میتوان چنین عنوان کرد که به هر میزانی که سطح مدیریت ارتباط با مشتری در سطح بالایی ظاهر شود به همان اندازه، سطح مزیت رقابتی نیز تقویت خواهد شد و بالعکس.
۵-۲-۲- نتایج بررسی فرضیه اول تحقیق
فرضیه اول تحقیق: مدیریت ارتباط با مشتری بر شایستگی اجتماعی تاثیر معنی داری دارد.
منظور از مدیریت ارتباط با مشتری یعنی ایجاد و حفظ ارتباط شخصی شده با مشتریان سودآور، از طریق استفاده مناسب از فناوریهای اطلاعات و ارتباطات . جهت سنجش مدیریت ارتباط با مشتری،شاخص های سه گانه: جذب، حفظ و گسترش روابط با مشتری؛ زیرساختاری؛ و مشتری گرایی مورد بررسی قرار گرفته است.
نتیجه ی آزمون: . با توجه به سطح معنی داری به دست آمده که برابر ۰۰۰/۰ میباشد، مدرک کافی برای تائید فرضیه فرعی در تحقیق حاضر وجود دارد و فرضیه اول مبنی بر اینکه مدیریت ارتباط با مشتری با شایستگی اجتماعی ارتباط معناداری دارد، تایید می گردد.
تفسیر نتیجه آزمون: مطابق با نتایج به دست آمده میتوان چنین عنوان کرد که به هر میزانی که سطح مدیریت ارتباط با مشتری در سطح بالایی ظاهر شود به همان اندازه، سطح شایستگی اجتماعی نیز افزایش خواهد یافت و بالعکس.
۵-۲-۳- نتایج بررسی فرضیه دوم تحقیق
فرضیه دوم تحقیق: مدیریت ارتباط با مشتری بر مزیت رقابتی تاثیر معناداری دارد.
منظور مزیت رقابتی، مزیت رقابتی شامل مجموعه عوامل یا توانمندیهایی است که همواره شرکت را به نشان دادن عملکرد بهتر از رقبا قادر می سازد.
نتیجه ی آزمون: برای آزمون رابطه بین مدیریت ارتباط با مشتری و مزیت رقابتی از آزمون ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است، چراکه هر دو متغیر در سطح سنجش فاصلهای اندازهگیری شدهاند. با توجه به سطح معنی داری به دست آمده که برابر ۰۰۰/۰ میباشد، مدرک کافی برای تائید فرضیه فرعی در تحقیق حاضر وجود دارد.
تفسیر نتیجه آزمون: مطابق با نتایج به دست آمده میتوان چنین عنوان کرد که به هر میزانی که سطح مدیریت ارتباط با مشتری در سطح بالایی ظاهر شود به همان اندازه، سطح مزیت رقابتی در سازمان نیز افزایش خواهد یافت و بالعکس.
۵-۲-۴- نتایج بررسی فرضیه ی سوم تحقیق
فرضیه سوم تحقیق: شایستگی اجتماعی بر مزیت رقابتی تاثیر معنی داری دارد.
نتیجه ی آزمون: برای آزمون رابطه بین شایستگی اجتماعی و مزیت رقابتی از آزمون ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است، چراکه هر دو متغیر در سطح سنجش فاصلهای اندازهگیری شدهاند. با توجه به سطح معناداری به دست آمده که برابر ۰۰۰/۰ میباشد، مدرک کافی برای تائید فرضیه فرعی در تحقیق حاضر وجود دارد.
تفسیر نتیجه آزمون:. مطابق با نتایج به دست آمده میتوان چنین عنوان کرد که به هر میزانی که سطح شایستگی اجتماعی در سازمان در سطح بالایی ظاهر شود به همان اندازه، سطح مزیت رقابتی در سازمان نیز افزایش خواهد یافت و بالعکس.
۵-۳- محدودیتهای تحقیق
به طور کلی تحقیق های علمی نیازمند تردید منظم و منطقی هستند و پژوهشگران باید به نتایج تحقیق به دیده انتقاد بنگرند و منتقد سرسخت پژوهش های خویش و دیگران باشد. به بیان دیگر، دنیایی که برای مطالعه به ما داده شده است، دنیایی صد در صد درست یا نادرست نیست. درعلم تجربی هیچ چیز را نمی توان با قطعیت مطلق ثابت کرد و اصولاً تئوری، نه ثابت کردنی، نه رد کردنی و نه غیراحتمالی است. تحقیق حاضر نیز از موارد بیان شده فوق مستثنی نیست و دارای محدودیت هایی است که باعث می شود نتایج آن با احتیاط بیان شود. محدودیتها و مشکلاتی که در اجرای تحقیق حاضر وجود داشته و باید حین تفسیریافته های تحقیق و تعمیم آن مد نظر قرار گیرند، به شرح زیر می باشند:
- نخستین محدودیت که می توان گفت مهمترین محدودیت نیز به شمار می آید، ویژگی خاص تحقیق نیمه تجربی است که در حوزه علوم اجتماعی متداول است. به سخن دیگر تأثیر متغیرهای دیگری که کنترل آنها خارج از دسترس محقق است و امکان تأثیر گذاری آنها برنتایج تحقیق منتفی نیست. متغیرهایی مانند شرایط سیاسی،اقتصادی وفرهنگی کشور ، وضعیت بازار سرمایه، تحصیلات و تجربه مدیران بانکها، تعدادی از متغیرهایی هستند که ممکن است اثرگذار باشند.
- نتایج و یافته های بدست آمده تنها قابل کاربرد در جامعه آماری پژوهش حاضر می باشد و نمی توان آن را به جامعه آماری دیگری تعمیم داد.
- عدم همکاری لازم از جانب کارکنان و مسئولین در پاسخگویی سریع به سوالات تحقیق.
- کمبود مطالعات و پایان نامه و تحقیق در حوزه شایستگی اجتماعی .
۵-۴- پیشنهادات در راستای تحقیق
با توجه به اینکه هدف این تحقیق افزایش و بالابردن سطح مزیت رقابتی در بانک سرمایه می باشد لا جهت استفاده کاربردی از دستاوردهای این تحقیق در بازار رقابتی بانکها پیشنهاداتی به شرح ذیل می گردد.
- فراهم کردن امکانات و خدمات ویژه برای مشتریان خاص.
- استقرار شعبه بانکها در مکان مناسب.
- پیاده سازی نظام پیشنهادات در بانکها جهت تعامل با افکار مشتریان.
- پیشنهاد می گردد تمرکز استراتژیهای بانک در عرصه خدمات بانکی به توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات به عنوان عاملی تسهیل کننده، سرعت دهنده و ایمن ترین فرایند خدمت رسانی بانکی به مشتریان باشد.
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-08-05] [ 09:27:00 ق.ظ ]
|