ج: ویژگی های فرهنگی-اجتماعی

 

    1. رادیو و تلویزیون

 

    1. روزنامه ها و مجلات

 

    1. دسترسی به مرکز استان

 

    1. دسترسی به پایتخت

 

    1. دسترسی به سایر مکان های جغرافیایی کشور

 

    1. مساجد و اماکن دینی و مذهبی

 

    1. آموزش و پرورش

 

    1. بهداشت و درمان

 

    1. سازمان های مردم نهاد

 

    1. نهادهای حمایتی مانند تأمین اجتماعی و بهزیستی

 

    1. سرمایه گذاری و بیمه

 

    1. اشتغال و فعالیت

 

    1. انجمن ها و اصناف

 

    1. ورزشگاه ها و اماکن تفریحی

 

۴-۴) جایگاه توسعه حقوق شهروندی رضوانشهر
رضوانشهر در ساحل دریای خزر قرار گرفته که از شمال به دریای خزر و شهرستان تالش و از جنوب به شهرستان های صومعه سرا و ماسال و از شرق به شهرستان بندر انزلی و از غرب به شهرستان خلخال در استان اردبیل محدود می شود و از موقعیت جغرافیایی و استراتژیک ممتازی برخوردار می باشد، بطوریکه که گره گاه ارتباطی بخش های مرکزی، غربی و شمالی استان محسوب شده و مدخل شاهراه ارتباطی گیلان به استان اردبیل، کشورهای قفقاز و روسیه است.
از نظر انسانی نیز شهرستان با تلفیق قومیت های گیلک، تالش، ترک و کرد و همزیستی مذاهب سنی و شیعه است. لذا توجه به حقوق شهروندی در آن اهمیت زیادی دارد. در رضوانشهر سطح تحصیلات نسبتاً بالاست اما سطح اشتغال در آن با توجه به موقعیت ارتباطی، گردشگری، صنعتی و فرهنگی شهرستان چندان قابل قبول نیست. با توجه به بافت تاریخی مردم گیلک و تالش و پیوندهای پیچیده اقوام با هم که باعث همزیستی نزدیک، ایجاد امنیت و مانع از شکل گیری مشکلات قومیتی و امنیتی و گروه های معارض مخالف جمهوری اسلامی شده است که در تحکم حاکمیت نقش مستقیم دارد.
با توجه به همه این شرایط و توانایی های بالقوه شهرستان و امکانات و شرایط یک شهرستان نمونه برای زندگی شهروندان، هنوز به فعلیت کامل نرسیده است. به ویژه در بخش های امکانات شهری، بهداشت و درمان، فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و آموزش های حقوق شهروندی جای بسیاری برای توسعه و پیشرفت وجود دارد. فعالیت شهروندان و درصد بالای مشارکت آنها در انتخابات مهم در سال های گذشته نشان از تعهد و مسئولیت آنها نسبت به سرنوشت خود، سرزمین و حکومتشان است. پس جا دارد که این مشارکت فعال آنها همراه با تعهد و مسئولیت های بیشتر دست اندرکاران به توسعه بیشتر و مطلوب تر شهر منجر شود.آنچه که به نظر شهروندان پاسخگو بیشترین تأثیر را در توسعه حقوق شهروندی شان دارد، توسعه دانشگاه و آموزش عالی، رادیو و تلویزیون و آموزش و پرورش است، مواردی که در شهرستان رضوانشهر هنوز جای زیادی برای کار کردن در این موارد است. اضافه بر این نزدیکی به مرزهای شمالی و وجود اقلیت ها در سطح شهرستان و توجه به حقوق همه شهروندان اعم از اقلیت و اکثریت می تواند جلوی هرگونه دخالت و فعالیت گروه ها معاند خارجی و داخلی را بگیرد.
پایان نامه - مقاله - پروژه
با توجه به فرهنگ غنی و تاریخی منطقه با تمدن چند هزار ساله و گسترش امکانات ارتباطی و اطلاعاتی و به ویژه گسترش عمومی استفاده از ماهواره و گیرنده های مختلف در سطح شهرستان و لزوم توجه به غنی سازی برنامه های فرهنگی داخلی و گسترش فعالیت شبکه های داخلی متناسب با نیاز شهروندان به ویژه جوانان احساس می شود.
۴-۵) یافته های آماری
۴-۵-۱) تعداد و درصد سن پاسخگویان
گروه سنی ۳۱ تا ۴۰ سال با ۳۴٫۵ درصد بشترین درصد پاسخگویان را دارا بوده اند.
جدول شماره ۴-۵-۱تعداد و درصد سن پاسخگویان

 

شرح ۲۰ تا۳۰ سال ۳۱ تا۴۰ سال ۴۱ تا۵۰ سال ۵۱ وبالاتر بی پاسخ
تعداد ۱۰۲ ۱۱۹ ۷۷ ۴۶ ۱
درصد ۲۹٫۶ ۳۴٫۵ ۲۲٫۳
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...