دانلود پژوهش های پیشین در رابطه با بررسی ارتباط میان آمیخته بازاریابی خدمات و ابعاد هویت برند در ... |
![]() |
آلفای کرونباخ بطورکلی با بهره گرفتن از یکی روابط زیرمحاسبه می شود.
یا
که دراین روابط k تعداد سوالات، واریانس سوال i ام، واریانس مجموع کلی سوالات، میانگین کواریانس بین سوالات، و واریانس میانگین سوالات می باشند.
در این پژوهش نیز برای محاسبه پایایی از روش آلفای کرونباخ استفاده می شود. بدین منظور پیش آزمونی[۴۹] با ۳۰ شرکت کننده صورت خواهد پذیرفت. نونالی[۵۰] پیشنهاد می کند که برای تحقیقات بنیادین مقدار آلفای ۶/۰ تا ۹/۰ کافی به نظر می رسد(Churchill, 1979). و در سایر تحقیقات، محققان رسیدن به مقدار آلفایی را که از ۷/۰ تجاوز کند- بر اساس محاسبات نونالی- سطح قابل قبول و کافی برای پایایی در نظر می- گیرند(۲۰۰۳ Iacobucci & Duhachek,).
در این تحقیق به منظور تعیین پایایی آزمون از روش آلفای کرونباخ استفاده گردیده است. این روش برای محاسبه هماهنگی درونی ابزار اندازهگیری که خصیصههای مختلف را اندازهگیری میکند به کار میرود.
برای محاسبه ضریب آلفای کرونباخ ابتدا باید واریانس نمرههای هر زیرمجموعه سوالهای پرسشنامه و ورایانس کل را محاسبه کرد. سپس با بهره گرفتن از فرمول زیر مقدار ضریب آلفا را محاسبه میکنیم.
که در آن :
تعداد زیر مجموعههای سئوالهای پرسشنامه یا آزمون = J
واریانس زیر آزمون Jام Sj2 =
واریانس کل پرسشنامه یا آزمون S2 =
بنابراین به منظور اندازهگیری قابلیت اعتماد، از روش آلفای کرونباخ و با بهره گرفتن از نرمافزار ۲۰ SPSS انجام گردیده است.
بدین منظور یک نمونه اولیه شامل ۳۰ پرسشنامه پیش آزمون گردید و سپس با بهره گرفتن از دادههای به دست آمده از این پرسشنامهها و به کمک نرمافزار آماری SPSS میزان ضریب اعتماد با روش آلفای کرونباخ محاسبه شد.
فصل چهارم
یافته های تحقیق
۴-۱- مقدمه
تجزیه و تحلیل داده ها فرایندی چند مرحلهای است که طی آن دادههایی که از طریق بکارگیری ابزارهای جمع آوری در نمونه (جامعه) آماری فراهم آمدهاند، خلاصه، کدبندی و دسته بندی و در نهایت پردازش میشوند تا زمینه برقراری انواع تحلیلها و ارتباطها بین این داده ها به منظور آزمون فرضیه ها فراهم آید. در واقع تحلیل اطلاعات شامل سه عملیات اصلی میباشد: ابتدا شرح و آماده سازی داده های لازم برای آزمون فرضیه ها؛ سپس تحلیل روابط میان متغیرها؛ و در نهایت مقایسه نتایج مشاهده شده با نتایجی که فرضیه ها انتظار داشتند. در این فرایند داده ها هم از لحاظ مفهومی و هم از لحاظ تجربی پالایش میشوند و تکنیکهای گوناگون آماری نقش به سزایی در استنتاجها و تعمیمها به عهده دارند. در این فصل تحلیل دادهها با بهره گرفتن از نرم افزارهای ۱۶SPSS صورت گرفته است. برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده آمار تحلیلی به دو صورت آمار توصیفی و استنباطی مطرح شده است. در ابتدا با بهره گرفتن از آمار توصیفی، شناختی از وضعیت و ویژگیهای جمعیت شناختی پاسخدهندگان حاصل میشود و در ادامه در آمار استنباطی این تحقیق به بررسی وضعیت متغیرهای ارائه شده در تحقیق پرداخته میشود.
۴-۲- آمار جمعیت شناختی
از میان ۳۸۴ نفر شرکت کننده مورد مطالعه قرار گرفته، ۵۱٫۸ درصد (۱۹۹ نفر) را مردان و ۴۸٫۲ درصد (۱۸۵ نفر) را زنان تشکیل می دادند. از بین شرکت کنندگان در تحقیق ، ۱۲۷ نفر مجرد و ۲۵۷ نفر متاهل بودند. بیشتر افراد در بازه سنی ۲۶-۳۵ سال بودند ( ۴۰٫۴ درصد) . سطح تحصیلات اکثر پاسخدهندگان کارشناسی با اختصاص۳۲٫۸ درصد از نمونه بود.
جدول۴-۱: شاخص های آمار جمعیت شناختی در نمونه های مورد مطالعه
شرح | فراوانی | درصد فراوانی |
جنسیت مرد زن |
۱۹۹ ۱۸۵ |
۵۱٫۸ ۴۸٫۲ |
میزان تحصیلات زیر دیپلم و دیپلم فوق دیپلم کارشناسی کارشناسی ارشد و بالاتر |
۱۰۳ ۹۹ ۱۲۶ ۵۶ |
۲۶٫۹ ۲۵٫۸ ۳۲٫۸ ۱۴٫۵ |
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-08-05] [ 03:19:00 ق.ظ ]
|