ریسک عملیاتی

 

۱۹-۱۶

 

 

 

ریسک نوسانات نرخ ارز

 

۲۰

 

 

 

ریسک نقدینگی

 

۲۴-۲۱

 

 

 

ریسک غیر مالی

 

ریسک سیاسی

 

۲۸-۲۵

 

 

 

ریسک ناشی از دخالت دولت

 

۳۱-۲۹

 

 

 

ریسک قوانین و مقررات

 

۳۵-۳۲

 

 

 

ریسکهای مرتبط با دارایی

 

۳۸-۳۶

 

 

 

۳-۷ روایی پرسشنامه
منظور از روایی) اعتبار محتوایی) آن است که آیا ابزار سنجش می تواند خصیصه و ویژگی که ابزار برای آن طراحی شده است را اندازه گیری کند یا خیر؟ زیرا اندازه گیری نامناسب و ناکافی میتواند هر پژوهش علمی را بی ارزش و ناروا جلوه دهد .بدین ترتیب پرسشنامه در اختیار اساتید و خبرگان امر قرار گرفت تا نظر خود را در مورد میزان تناسب سوالها و مولفه با مقیاسهای تحقیق اعلام نمایند، که از این نظر مورد تائید قرار گرفت.
مقاله - پروژه
۳-۸ پایایی پرسشنامه
مقصود از پایایی، این است که اگر خصیصه مورد سنجش را با همان وسیله، تحت شرایط مشابه دوباره اندازه گیری کنیم، نتایج حاصله تا چه حد مشابه، دقیق و قابل اعتماد است.
برای سنجش پایایی پرسشنامه این تحقیق از روش دوباره آزمایی استفاده شد. برای این منظور به تعداد ۱۱نفر از نمونه آماری پرسشنامه توزیع شد.
جهت سنجش اعتبار پرسشنامه در این تحقیق برای بررسی همسانی درون آزمون، از آلفای کرونباخ استفاده شده است. مقدار الفای کرونباخ برای متغیر ریسک بازار اولیه برابر با ۸۷/۰ و متغیر ریسک بازار ثانویه برابربا ۸۴/۰ ، ریسک غیر مالی ۷۹/. و برای مولفه کل ریسک ۸۱/۰است. که از مقدار لازم آنکه ۷۰/۰است بالاتر است که میتوان گفت که اجزای درونی دارای همبستگی عالی می باشند.
۹۳- روش و تجزیه و تحلیل داده
در این پژوهش برای توصیف داده های جمع آوری شده از شاخص های آماری توصیفی از جمله فراوانی، درصد فراوانی، انواع جداول و نمودارهای آماری استفاده گردیده است. لازم به ذکر است که داده های جمع آوری شده از طریق نرم افزار SPSSمورد تجزیه و تحلیل قرار خواهند گرفت.
فصل چهارم
یافته های تحقیق
۴-۱ مقدمه
در این فصل یافته‌های بدست آمده از اجرای ابزارهای تحقیق مورد بررسی قرار گرفتند و به ارائه نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل آماری داده‌های تحقیق پرداخته شده است. در این فصل سعی بر این بوده است که با بهره گرفتن از روش‌های آماری مناسب، ضمن دستیابی به نتایج مقتضی ، تحلیلی گویا و روشن از داده‌های بدست آمده از تحقیق صورت گیرد.
لذا در اینجا به تجزیه وتحلیل اطلاعات تحقیق در سه بخش مبادرت گردیده است . که بخش اول مربوط به پاسخ سئوالات ویژگیهای جمعیت شناختی افراد مورد بررسی شامل سن ،جنس ،سابقه کار،تحصیلات می باشد که با بهره گرفتن از آمار توصیفی طی جداول توزیع فراوانی و نمودار‌ها می باشد. بخش دوم مربوط به پاسخ به فرضیات تحقیق است که با بهره گرفتن از آمار توصیفی واستنباطی می باشد.
۴-۲- یافته‌های پژوهش
۴-۳ آمار توصیفی
۴-۳-۱ جنسیت پاسخگویان
جدول (۴-۳-۱): توزیع فراوانی جنسیت پاسخگویان

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...