راهنمای نگارش مقاله در رابطه با ارتباط بین مدیریت سود و عدم تقارن اطلاعاتی در طی ... |
![]() |
شرکتهای که مدیریت سود داشته اند، دارای رشد سود بیشتر و بازده کمتری بوده اند.
۴۴
خواجوی و همکاران
۱۳۹۰
بررسی رابطه بین مدیریت سود و مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت ها
بین مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت و مدیریت سود رابطه منفی وجود دارد و همچنین عملکرد مالی شرکت با مدیریت سود رابطه مثبت داشته ومسئولیت پذیری اجتماعی شرکت در کنار مدیریت سود باعث کاهش اثر معکوس مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت بر عملکرد مالی شرکت شده است.
۴۵
بولو و همکاران
۱۳۹۱
بررسی تأثیر جریان نقدی آزاد بر سیاستهای تقسیم سود طی چرخه عمر شرکت
بین سود تقسیمی و جریان نقد آزاد شرکتها در مرحله رشد و افول رابطه مثبت وجود دارد، در حالی که در مرحله بلوغ بین سود تقسیمی و جریان نقد آزاد رابطه منفی وجود دارد.
۴۶
مشکی و نوردیده
۱۳۹۱
بررسی تاثیر مدیریت سود در پایداری سود
پایداری سود شرکتهای هموارساز بیش از پایداری سود شرکتهای غیر از هموار ساز است. از طرفی آزمونها نشان میدهد شرکت هایی که اقدام به هموارسازی سود نموده اند، در مقایسه با سایر شرکت ها، سود سهم پایدارتری در آینده اعلام نموده اند.
۴۷
خدامی پور و همکاران
۱۳۹۲
اثر کیفیت افشا بر انواع مدیریت سود
رابطه معنادار و منفی بین سطح کیفی افشا و مدیریت سود اقلام تعهدی و واقعی سود است.
۴۸
احمدپور و همکاران
۱۳۹۲
رابطه بین عدم تقارن اطلاعاتی و مدیریت واقعی سود
بین عدم تقارن اطلاعاتی و هزینه های اختیاری غیرعادی رابطه معناداری مشاهده نشده است.
۲-۳-۲۲) خلاصه فصل
در فصل حاضر، ابتدا به بیان مبانی نظری و پیشینه پژوهش پرداخته شد، سپس نظریه ها، تعاریف و انواع مدیریت سود ، سپس انگیزه و ابزارهای مدیریت سود و در آخر قسمت اول فصل دوم روش های مختلف کشف مدیریت سود بر مبنای اقلام تعهدی بیان گردید.
در قسمت دوم فصل حاضر، شکل گیری عدم تقارن اطلاعات، اقسام آن و علل وقوع پدیده عدم تقارن اطلاعاتی و بلاخره اختلاف قیمت پیشنهادی خرید و فروش ومبانی نظری آن بیان شد.
در قسمت سوم این فصل تعریف چرخه عمر شرکت و نحوه تفکیک شرکتها به مراحل چرخه عمر و شرح مختصر در مورد هر کدام از آنها انجام شد، بعد از آن ارتباط بین مدیریت سود و عدم تقارن اطلاعات در چرخه عمر شرکت گفته شد و در پایان خلاصه ای از پژوهش های انجام شده در ارتباط با موضوع پژوهش بیان گردید.
فصل سوم
روش شناسی پژوهش
۳-۱) مقدمه
اعتبار و ارزش قواعد در هر شاخه از علم به روش شناخت آن بر میگردد. مفهوم تحقیق در ادبیات روش شناسی به صورت یک عمل منظم به منظور حصول پاسخ برای پرسشهای مطرح شده در موضوع تحقیق تعریف شده است. به این ترتیب در روش تحقیق مجموعه ای از قواعد، ابزارها و راههای معتبر و نظام یافته برای بررسی واقعیت ها، کشف مجهولات و دستیابی به راه حل مشکلات بیان میشود. هر چند تحقیق علمی دارای چارچوب معینی نیست، ولی آن را میتوان چنین تعریف نمود: فرآیندی که به کمک آن میتوان روابط پنهان در پس یک پدیده را که مبهم به نظر میرسند، کشف نمود. در روش علمی ابتدا الگوها یا نظریه هایی که به نظر میرسد ماهیت پدیده را تبیین میکنند، قبول میشود و سپس نتایج منطقی از الگوهایی پذیرفته شده به دست میآید و آنها را با توجه به نتایج یافتههای واقعی میسنجد، الگو تعدیل میشود و جستجو به منظور یافتن تبیین بهتر برای پدیده ادامه مییابد. البته ویژگیهای فرایند کسب آگاهی به اندازه انواع زمینههای تحقیق متفاوتند.
دراین فصل روش تحقیق، قلمرو مکانی و زمانی و موضوعی تحقیق جامعه و نمونه و مدل آماری، روش آزمون فرضیه ها، روش گردآوری دادهها و در نهایت روشها و محدودیت های گردآوری و اندازه گیری متغیرهای تحقیق تشریح خواهد شد.
۳-۲) روش پژوهش
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1400-08-04] [ 09:55:00 ب.ظ ]
|