۷/۶۹

 

 

 

دانشجو

 

۱۲

 

۲/۳

 

۸

 

۱/۲

 

 

 

خانه‌دار

 

۳۲۱

 

۵/۸۴

 

۰

 

۰/۰

 

 

 

بیکار

 

۵

 

۳/۱

 

۱۶

 

۲/۴

 

 

 

سایر

 

۰

 

./.

 

۲۰

 

۳/۵

 

 

 

جمع

 

۳۸۰

 

۰/۱۰۰

 

۳۸۰

 

۰/۱۰۰

 

 

 

 

۵-۲-۲-۵) مشخّصه­های فرهنگی پاسخگویان

هر جامعه­ای ویژگی­های فرهنگی خاص خود را داراست که رفتارهای مردم را تحت تأثیر قرار می­دهد. همانگونه که در جدول ۵-۱۰ مشاهده می­ شود فراوانی مطلق و نسبی هر کدام از گویه‌ها گزارش شده است. همچنین میانگین ۲۴/۱۹ و انحراف معیار ۸۶/۴ بدست آمده است. نتایج جدول حاکی از آن است که ۸/۷۶ درصد از پاسخگویان با فراونی ۲۹۲ نفر در طول شبانه روز بیش از یک ساعت را به تماشای تلویزیون و فیلم مشغول هستند که ۲/۵۴ درصد یعنی ۲۰۶ نفر از پاسخگویان بیش از ۲ ساعت در شبانه‌روز تلویزیون می‌بینند. در مورد انجام فعالیت‌های ورزشی ۴/۵۴ درصد از پاسخگویان با فراوانی ۲۰۷ نفر هیچ‌گونه فعالیت ورزشی ندارند. و فقط ۹/۷ درصد از پاسخگویان بیش از ۲ ساعت در روز به فعالیت ورزشی می‌پردازند. و ۰/۵۵ درصد از پاسخگویان با فراوانی ۲۰۹ نفر اصلا به رادیو گوش نمی‌دهند.
هم‌چنین ۳/۵۱ درصد با فراوانی ۱۹۵ نفر بیش از یک ساعت در طول شبانه‌روز به موسیقی گوش می‌دهند که ۷/۳۹ درصد با فراوانی ۱۵۱ نفر بیش از ۲ ساعت به موسیقی گوش می‌دهند. در این میان فقط ۰/۱۵ درصد با فراوانی ۵۷ نفر اصلاً به موسیقی گوش نمی‌دهند. در مورد خواندن مجلات علمی ۱/۵۲ درصد با فراوانی ۱۹۸ نفر اصلا نمی‌خوانند و فقط ۷/۴ درصد با فراوانی ۱۸ نفر بیش از ۲ ساعت به مطالعه‌ی مجلات علمی می‌پردازند. همچنین ۶/۵۷ درصد اصلا کتاب نمی‌خوانند و فقط ۰/۱۰ درصد با فراونی ۳۸ نفر بیش از یک ساعت کتاب می‌خوانند که ۱۸ نفر آنها بیش از ۲ ساعت در طول شبانه روز به مطالعه کتاب می‌پردازند.
در مورد استفاده از اینترنت ۶/۷۱ درصد با فراوانی ۲۷۲ نفر اصلا از اینترنت استفاده نمی‌کنند و ۴/۱۸ درصد با فراونی ۷۰ نفر بیش از یک ساعت از اینترنت استفاده می‌کنند که ۴۸ نفر بیش از ۲ ساعت در طول شبانه‌روز از اینترنت استفاده می‌کنند. در مورد فعالیت‌های هنری هم ۸/۵۶ درصد با فراوانی ۲۱۶ نفر اصلا فعالیت هنری ندارند در حالیکه ۶/۲۱ درصد با فراوانی ۸۲ نفر بیش از یک ساعت را در طول شبانه روز به فعالیت هنری مشغول هستند که ۴۳ نفر آنها بیش از ۲ ساعت فعالیت هنری دارند.
جدول ۵-۱۰) توزیع فراوانی و فراوانی نسبی پاسخگویان بر حسب سرمایه‌ی فرهنگی

۵-۲-۲-۶) توزیع پاسخگویان بر حسب برابری جنسیّتی در خانواده

پس از مقوله­بندی پاسخ­های پاسخگویان در مورد میزان نگرش نسبت برابری جنسیتی در خانواده ، داده ­ها در طبقات پایین، متوسط و بالا طبقه ­بندی شدند. جدول زیر نشان دهنده توزیع پاسخگویان بر حسب نگرش نسبت به برابری جنسیتی در خانواده است. نمرات پاسخگویان بر اساس حداقل و حداکثر نمرات برای مجموع گویه ­ها، به سه طبقه پایین، متوسط و بالا تقسیم ­بندی گردید.
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
بر این اساس پاسخگویانی که نمره آن­ها در طبقه اول قرار داشت، برابری جنسیتی پایینی را در نهاد خانواده داشته‌اند. پاسخگویانی که در طبقه دوم قرار گرفتند نگرش متوسطی به برابری جنسیتی در خانواده اعلام کرده‌اند. و افرادی که نمره آنها در طبقه سوم قرار گرفته است برابری جنسیتی بالایی در نهاد خانواده داشته‌اند. داده ­های جدول نشان می­دهد که ۱/۶ درصد از پاسخگویان نمره برابری جنسیتی پایینی داشته اند؛ ۹/۲۲ درصد نمره متوسط و ۱/۷۱ درصد نمره نگرش بالایی در مورد برابری جنسیتی در نهاد خانواده داشته اند.
جدول ۵-۱۱) توزیع پاسخگویان بر حسب برابری جنسیّتی در خانواده

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...