۳-۱۰- تکنیک‌های تجزیه وتحلیل اطلاعات‌:

درتجزیه وتحلیل اطلاعات جمع آوری شده آنالیز‌این پژوهش در دوسطح آمارتوصیفی و استنباطی صورت گرفته شده است. درسطح توصیفی ازتوزیع فراوانی متغیر‌ها، درصد، جداول، و شاخص‌های مرکزی وپراکندگی ودرسطح آمار استنباطی از روش‌های آزمون‌های مقتضی استفاده می‌گردد. درتحقیق حاضر باتوجه به سطح سنجش متغیرها ونوع فرضیات ازهردودسته آزمون‌های تفاوت ورابطه استفاده گردیده است. دراین تحقیق ازآزمون‌های مانند، ضریب همبستگی اسپیرمن، تحلیل واریانس(F)، (V) کرامر تا. اکندال و تا. ث کندال، مربع خی ورگرسیون چند متغیره و استفاده شده است.

فصل چهارم

 

تجزیه و تحلیل داده‌های تحقیق

 

۴-۱- مقدمه

در این فصل با دو روش توصیفی و استنباطی و از طریق تجزیه و تحلیل آماری پرسشنامه‌ها به اثبات ویا رد فرضیه‌ها پرداخته شده است.بنابراین در این تحقیق با بهره گرفتن از تکنیک‌های آماری، داده‌های خام جمع آوری شده از پرسشنامه طبقه بندی و با استفاده آمار توصیفی در جدول و نمودار نشان داده شد.وازطریق آمار استنباطی فرضیه‌های تحقیق مورد بررسی قرار گرفت وبا توجه به نتایج حاصل از آزمون فرضیه تایید یا رد گردید.
پایان نامه
به منظور تجزیه و تحلیل توصیفی اطلاعات آماری‌‌،توزیع فراوانی و درصد پاسخ‌ها و همچنین شاخص‌های گرایش مرکزی و انحرافی (در خصوص متغیر‌هایی که با مقیاس فاصله ای سنجیده شده اندمحاسبه شد. این شاخص‌ها عمدتاً شامل محاسبه میانگین‌‌،میانه،انحراف معیار،واریانس و خطای استاندارد می‌باشد.
از طریق روش‌های استنباطی نیز با بهره گرفتن از آزمون آماری به بررسی سوال‌های تحقیق و تعمیم نتایج به دست آمده از نمونه به جامعه پرداخته ایم.

۴-۲- تجزیه و تحلیل داده‌های دریافتی‌:

 

۴-۲-۱- مشخصات عمو‌می‌نمونه‌ها‌:

بر اساس تحقیق حاضر، در خصوص موضوعات تحقیق، ۳۷۴ نفر از شهروندان ساکن در منطقه ۱ شهر تهران‌‌،به شکل کاملا تصادفی مورد بررسی و نظرخواهی قرار گرفتند. مشخصات نمونه‌های مورد بررسی در زیر ارائه شده اند:

۴-۲-۱-۱ جنسیت:

بر اساس جدول ۱، اکثریت افراد مورد مطالعه را زنان تشکیل داده اند.
جدول۴-۱- فراوانی و درصد جنس مطالعه شوندگان

 

جنسیت فراوانی درصد درصد تجمعی
مرد ۲۲ ۹/۵ ۹/۵
زن ۳۵۲ ۱/۹۴ ۱۰۰
جمع کل ۳۷۴ ۰/۱۰۰  


شکل ۴-۱- فراوانی و درصد جنس مطالعه شوندگان

۴-۲-۱-۲- وضعیت تاهل:

بر اساس آنچه در جدول زیر آمده است، بخش عمده ای از مطالعه شوندگان متاهل هستند و تنها ۲۲ نفر مجردند که هر دو مرد بوده و در بخش انفورماتیک سازمان مشغول به خدمتند. از این نظر ن‌می‌توان این متغیر را در خصوص دیدگاه‌ها و یا میزان استفاده از کامپیوتر و یا اینترنت مورد توجه قرار داد و به عنوان متغیری مستقل در تحقیق به حساب آورد.
جدول۴-۲- وضعیت تاهل مطالعه شوندگان

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...