نتایج حاصل از ضریب همبستگی پیرسون با مقدار (**۰٫۴۰۷) و سطح معنی­داری ۰٫۰۰۰ = Sig حاکی از پذیرش فرضیه H1 است، بدین معنی که مقدار Sig که برابر با ۰٫۰۰۰ می­باشد و با توجه به این که این مقدار از ۰٫۰۵ کوچکتر است، می­توان نسبت ضریب همبستگی را معنادار دانست، بدین معنی که قابلیت بازاریابی الکترونیکی بر عملکرد سازمانی شرکت­های کوچک و متوسط استان کرمانشاه تأثیرگذار می­باشد و این تاثیر مثبت می­باشد.
فرضیه ۷:
H0 = بین عملکرد مرتبط با مشتری و عملکرد سازمانی شرکت­های کوچک و متوسط استان کرمانشاه رابطه معناداری وجود ندارد.
H= بین عملکرد مرتبط با مشتری و عملکرد سازمانی شرکت­های کوچک و متوسط استان کرمانشاه رابطه معناداری وجود دارد.
جدول۴-۱۱) نتایج حاصل از آزمون معنی­داری ضریب همبستگی رابطه عملکرد مرتبط با مشتری و عملکرد سازمانی

 

ضریب همبستگی مقدار سطح معنی­داری سطح خطا نتیجه آزمون
پیرسون **۰٫۳۱۰ ۰٫۰۰۰ ۱% پذیرش H1

نتایج حاصل از ضریب همبستگی پیرسون با مقدار (**۰٫۳۱۰) و سطح معنی­داری ۰٫۰۰۰ = Sig حاکی از پذیرش فرضیه H1 است، بدین معنی که مقدار Sig که برابر با ۰٫۰۰۰ می­باشد و با توجه به این که این مقدار از ۰٫۰۵ کوچکتر است، می­توان نسبت ضریب همبستگی را معنادار دانست، بدین معنی که عملکرد مرتبط با مشتری بر عملکرد سازمانی شرکت­های کوچک و متوسط استان کرمانشاه تأثیرگذار می­باشد و این تاثیر مثبت می­باشد.
۴-۳-۳) آزمون رگرسیون متغیرها
آزمون رگرسیون فرض ۳:
برای شناسایی رابطه بین متغیر بازارگرایی، محیط رقابتی و قابلیت بازاریابی الکترونیکی از روش رگرسیون گام به گام استفاده شد. ضریب بتای استاندارد شده نشان­دهنده اهمیت نسبی متغیرها و نقش آن در پیش ­بینی متغیر وابسته است. ضرایب استاندارد رگرسیونی) بتا (نشان می­دهد با هر واحد تغییر در متغیر مستقل مربوطه، متغیر وابسته با چه ضریبی افزایش) اگر علامت ضریب مثبت باشد) و یا کاهش) اگر علامت ضریب منفی باشد) پیدا می­ کند. نتایج بدست آمده در جدول زیر مشاهده می­ شود.
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
جدول ۴-۱۲) تحلیل رگرسیون متغیرهای بازارگرایی، محیط رقابتی و قابلیت بازاریابی الکترونیکی

 

sig t Beta B مقدار مدل
۰٫۰۰۰ ۷٫۲۷۸ ۰٫۵۹ ۰٫۵۷ بازارگرایی
۰٫۰۰۰ ۴٫۲۲۰ ۰٫۳۴ ۰٫۳۳ محیط رقابتی
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...