آماره Jarque-Bera
(P-Value)

 

۹۴۸/۸
(۰۱۱/۰)

 

 

 

آماره Breusch-Pagan
(P-Value)

 

 

 

۶۷۳/۲
۰۱۴۱/۰

 

آماره Durbin-Watson

 

۰۱۵/۲

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

در بررسی معنی دار بودن مدل با توجه به این که مقدار احتمال آماره F از ۰۵/۰ کوچکتر می باشد (۰۰۰/۰) با اطمینان ۹۵% معنی دار بودن کل مدل تایید می شود. ضریب تعیین مدل نیز گویای آن است که ۷۴/۴۵ درصد از تغییرات در متغیر وابسته توسط متغیرهای مستقل وارد شده در مدل تبیین می گردد.
در بررسی مفروضات آماری مربوط به مدل، نتایج آزمون جارکیو- برا حاکی از این است که باقیمانده های حاصل از برآورد مدل تحقیق در سطح اطمینان ۹۵% از توزیع نرمال برخوردار نیست بطوری که احتمال مربوط به این آزمون کوچکتر از ۰۵/۰ می باشد. (۰۱۱۴/۰) در این ارتباط با توجه به تعداد بالای مشاهدات و قضیه حد مرکزی می توان از نرمال نبودن توزیع باقیمانده های مدل چشم پوشی کرد. ضمن این که بررسی توزیع باقمیانده های مدل (نمودار ۴-۵) حاکی از این است که توزیع باقیمانده ها بسیار نزدیک به توزیع نرمال می باشد.
نمودار۴-۴: توزیع باقیمانده های مدل(۳) در سطح محافظه کاری
در ارتباط با آزمون استقلال باقیمانده ها نیز، مقدار آماره دوربین-واتسن مابین عدد ۵/۱ و ۵/۲ می باشد (۰۱۵/۲) از این رو استقلال باقیمانده ها پذیرفته می شود.
برای آزمون همسانی واریانس باقیمانده ها نیز از آماره بروش -پاگان استفاده شده است. با توجه به نتایج این آزمون و P-Value آماره F (0141/0) که کمتر از ۰۵/۰ می باشد، فرضیه صفر مبنی بر همسانی واریانس باقیمانده ها در سطح اطمینان ۹۵% رد شده و گویای ناهمسانی واریانس باقیمانده‌ها است.
پایان نامه - مقاله - پروژه
تفسیرنتایج آزمون فرضیه سوم در سطح محافظه کاری
با توجه نتایج ارائه شده در جدول ۴-۹ برآورد مدل، از آنجایی احتمال آماره t برای ضریب STRT*D_GDP بزرگتر از ۰۵/۰ می باشد (۳۳۵۹/۰) از این رو با اطیمنان ۹۵ درصد می توان گفت محیط‌های کلان اقتصادی رابطه بین استراتژی کسب و کار و کیفیت سود را در سطح شاخص محافظه کاری بصورت معنی داری تحت تأثیر خود قرار نمی دهد. بنابراین فرضیه سوم تحقیق در سطح محافظه کاری رد می شود.
۴-۳-۳-۲) آزمون فرضیه سوم در سطح مدیریت سود
|DACCR|it = ά۰ + ά ۱STRTit + ά ۲ GDP_Dummy + ά ۳STRT* GDP_Dummy + ά۴ LN_ASSETSit + ά ۵F_LEVit + ά ۶G_SALESit + + ά ۸CFOit + ά۹LOSSit + εit
برای این که بتوان مشخص نمود که آیا استفاده از روش داده های پانل در برآورد مدل مورد نظر کارآمد خواهد بود یا نه، از آزمون چاو یا F لیمر استفاده می شود. در این آزمون فرضیه  بیانگر یکسان بودن عرض از مبداء ها بوده و در صورت رد آن استفاده از روش داده های پانل پذیرفته شده و می توان از روش داده های پانل استفاده کرد. نتایج حاصل از این آزمون در جدول ۴-۶ ارائه شده است.
جدول ۴-۱۰: نتایج انتخاب الگو برای برآورد مدل (۲) تحقیق

 

 

نوع آزمون

 

آماره آزمون

 

مقدار آماره آزمون

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...