بررسی و شناسایی عوامل موثر بر انگیزش شغلی کارکنان شهرداری شاهرود۹۳- ... |
![]() |
Kolmogorov-Smirnov Z
.۸۵۴
.۷۰۹
Asymp. Sig. (2-tailed)
.۴۵۹
.۶۹۶
a. Test distribution is Normal.
b. Calculated from data.
همانطور که مشاهده می شود نتایج نشان می دهد از آنجا که sig آزمون بیش از ۰.۰۵ است، فرض نرمال بودن تأیید می شود و این نشان می دهد داده ها از توزیع نرمال پیروی می کنند.
۳-۱۰- ابزار کار
در این تحقیق با بهره گرفتن از نرم افزار SPSS ورژن ۱۹ و به کمک فنون آمار توصیفی، نظیر: جداول توزیع فراوانی و نمودارهای هیستوگرام به بررسی جمعیت شناختی نمونه آماری پرداخته و نیز، از آزمون همبستگی پیرسون برای فرضیه همبستگی استفاده شده است.
۳-۱۱- روش تجزیه و تحلیل آماری اطلاعات
برای بررسی فرضیه های از نوع فرضیه همبستگی، از فرضیه و فرضیه که به صورت زیر بیان می شود استفاده می شود:
: بین دو فاکتور مورد نظر رابطه ای وجود ندارد.
: بین دو فاکتور مورد نظر رابطه ای وجود دارد.
توجه داشته باشید که علامت ضریب همبستگی بین این دو فاکتور می باشد. بر این اساس اگر sig آزمون همبستگی کمتر از مقدار ۰.۰۵باشد فرض صفر رد خواهد شد و این نشان می دهد که بین دو فاکتور مورد نظر رابطه ای وجود دارد. و اگر بیش از مقدار ۰.۰۵ باشد رابطه ای وجود نخواهد داشت.
۳-۱۲- محدودیت های تحقیق
محدودیت های تحقیق آن دسته از عواملی هتسند که در مسیرجمع آوری اطلاعات و کسب نتایج مطلوب مانع ایجاد می
کند. از جمله محدودیت های این تحقیق عبارتند از:
کمبود تحقیقات مشابه در زمینه موضوع تحقیق در ایران و خارج از کشور
عدم دسترسی به منابع اطلاعات نظیر کتابخانه های معتبر
عدم آشنایی کافی پاسخ دهندگان با مفاهیم تخصصی انگیزش
مشکلات تعیین شاخص و تبدیل مقوله های کیفی به مقادیر کمی نظیر سنجش انگیزش.
انجام تحقیقات ، همزمان با اشتغال به کار منجر به طولانی شدن زمان تحقیق می شود لذا دانشجویانی که بصورت منفک از کار و در دوره های فشرده تحصیل می کنند ، نسبت به دانشجویانی که همزمان با تحصیل به کار در سازمان اشتغال دارند از آزادی عمل بیشتری بر خوردارند .
تنوع پرسشنامه ها در زمینه مورد بررسی و کمبود پرسشنامه استاندارد
فصل چهارم
یافته های تحقیق
۴-۱- مقدمه
اساس واقعی پژوهش علمی ، تبیین رابطه میان متغیر ها است . دو روش اصلی که برای تعیین روابط در اختیار است معمولاً از چند جهت با هم تفاوت دارند . یکی از این دو روش ، روش توصیفی است و شامل مجموعه روشهایی است که هدف از آن توصیف کردن شرایط یا پدیده های مورد بررسی است . اجرای تحقیق توصیفی صرفاً برای شناخت بیشتر شرایط موجود یا یاری دادن به فرایند تصمیم گیری می باشد ( سرمد ، ص ۸۰ : ۱۳۸۰ ) تحقیق حاضر با ضمن بررسی عوامل موثر بر انگیزش شغلی در پی اثبات یا رد فرضیات تحقیق میباشدپژوهشگر پس از اینکه روش تحقیق خود را مشخص کرد و با بهره گرفتن از ابزارهای مناسب، داده های مورد نیاز را برای آزمون فرضیه های خود جمع آوری کرد، نوبت آن فرا می رسد که با بهره گیری از تکنیکهای آماری مناسبی که با روش تحقیق، نوع متغیرها، … سازگاری دارد، داده های جمع آوری شده را دسته بندی و تجزیه و تحلیل نماید و در نهایت فرضیه هایی را که تا این مرحله او را در تحقیق هدایت کرده اند در بوته آزمون قرار دهد و تکلیف آنها را روشن کند و سرانجام بتواند پاسخی و راه حلی برای پرسشی که تحقیق، تلاشی سیستماتیک برای بدست آوردن آن بود، بیابد. (خاکی،۱۳۸۰: ص ۳۰۴-۳۰۳)
۴-۲- تجزیه و تحلیل داده ها
تجزیه و تحلیل داده ها فرآیندی چند مرحله ای است که طی آن داده هایی که از طریق بکارگیری ابزارهای جمع آوری در نمونه (جامعه) آماری فراهم آمده اند، خلاصه، کدبندی و دسته بندی ، … و در نهایت پردازش می شوند تا زمینه برقراری انواع تحلیلها و ارتباطات بین این داده ها به منظور آزمون فرضیه ها فراهم آید.در این فرایند داده ها هم از لحاظ مفهومی و هم از جنبه تجربی پالایش می شوند و تکنیکهای گوناگون آماری نقش بسزایی در استنتاجها و تعمیمها به عهده دارند. اگرچه فرآیندهای تجزیه و تحلیل با توجه به نوع تحقیق، مسئله تحقیق، ماهیت فرضیه ها، نوع نظریه سازی، ابزار بکار رفته برای جمع آوری اطلاعات، … متفاوت هستند ولی دارای مراحل مشترکی هستند.
برای تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات براساس اهداف از پیش تعریف شده، داده های مربوط به هر یک از متغیرها که از پاسخ پرسشنامه های طراحی شده منتج شده است در قالب مشخصه های عددی آماری توصیف گردیده و سپس با بهره گرفتن از الگوهای آماری مناسب، فرضه های تحقیق مورد آزمون قرار گرفته و در مرحله پایانی تحلیل و جمع بندی نهایی انجام یافته است.
۴-۳- مشخصات توصیفی نمونه
۴-۳-۱- مشخصات جنسیتی نمونه
در پژوهش حاضر تعداد ۱۲۵ نفر به پرسشنامه پاسخ داده اند که مطابق جدول زیر تعداد ۸۷نفرآنها معادل۶۹ درصد مرد و تعداد ۳۸ نفر آنها معادل ۳۱ درصد زن بوده اند:
جدول (۴-۱) مشخصات جنسیتی نمونه آماری
Gender
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-08-05] [ 01:42:00 ق.ظ ]
|