پذیرش فرضیه

 

 

 

فرضیه فرعی ۱٫ خدمت رسانی بر میل به تغییر در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تاثیر مثبت و معناداری دارد.
با بهره گرفتن از ضریب معناداری z (1.386) مسیر میان دو متغیر پنهان مشخص می شود که تاثیر خدمت رسانی بر میل به تغییر در کارکنان مثبت و معنی دار است. همچنین مقدار ضریب استاندارد شده مسیر خدمت رسانی و میل به تغییر در کارکنان (۰٫۲۰۰-) نشان می دهد که متغیر خدمت رسانی ۲۰% از تغییرات متغیر میل به تغییر در کارکنان را تبیین می کند. بنابراین در سطح اطمینان ۹۵% براساس نتایج جدول زیر و با توجه به اینکه مقدار آماره t کوچکتر از ۱٫۹۶ است، پس می توان گفت فرضیه فرعی ۱ رد می شود و خدمت رسانی بر میل به تغییر در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تاثیر مثبت و معناداری ندارد.
دانلود پایان نامه

 

 

فرضیه فرعی ۱

 

ضریب مسیر

 

آماره t

 

نتیجه آزمون

 

 

 

خدمت رسانی بر میل به تغییر در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تاثیر مثبت و معناداری دارد.

 

۰٫۲۰۰-

 

۱٫۳۸۶

 

رد فرضیه

 

 

 

فرضیه فرعی ۲٫ تواضع و فروتنی بر میل به تغییر در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تاثیر مثبت و معناداری دارد.
با بهره گرفتن از ضریب معناداری z (1.326) مسیر میان دو متغیر پنهان مشخص می شود که تاثیر تواضع و فروتنی بر میل به تغییر در کارکنان مثبت و معنی دار است. همچنین مقدار ضریب استاندارد شده مسیر تواضع و فروتنی و میل به تغییر در کارکنان (۰٫۱۹۶) نشان می دهد که متغیر تواضع و فروتنی ۶/۱۹% از تغییرات متغیر میل به تغییر در کارکنان را تبیین می کند. بنابراین در سطح اطمینان ۹۵% براساس نتایج جدول زیر و با توجه به اینکه مقدار آماره t کوچکتر از ۱٫۹۶ است، پس می توان گفت فرضیه فرعی ۲ رد می شود و تواضع و فروتنی بر میل به تغییر در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تاثیر مثبت و معناداری ندارد.

 

 

فرضیه فرعی ۲

 

ضریب مسیر

 

آماره t

 

نتیجه آزمون

 

 

 

تواضع و فروتنی بر میل به تغییر در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تاثیر مثبت و معناداری دارد.

 

۰٫۱۹۶

 

۱٫۳۲۶

 

رد فرضیه

 

 

 

فرضیه فرعی ۳٫ قابلیت اعتماد بر میل به تغییر در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تاثیر مثبت و معناداری دارد.
با بهره گرفتن از ضریب معناداری z (1.102) مسیر میان دو متغیر پنهان مشخص می شود که تاثیر قابلیت اعتماد بر میل به تغییر در کارکنان مثبت و معنی دار است. همچنین مقدار ضریب استاندارد شده مسیر سبک رهبری خدمتگزار و میل به تغییر در کارکنان (۰٫۱۴۹) نشان می دهد که متغیر قابلیت اعتماد ۹/۱۴% از تغییرات متغیر میل به تغییر در کارکنان را تبیین می کند. بنابراین در سطح اطمینان ۹۵% براساس نتایج جدول زیر و با توجه به اینکه مقدار آماره t کوچکتر از ۱٫۹۶ است، پس می توان گفت فرضیه فرعی ۳ رد می شود و قابلیت اعتماد بر میل به تغییر در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تاثیر مثبت و معناداری ندارد.

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...