طرح های پژوهشی انجام شده در مورد بررسی عوامل تجاری سازی کالا بر روی عملیات خرده فروشی در ... |
![]() |
جدول ۳-۶- چیدمان ۵۸
جدول ۳-۷- تجاری سازی ۵۹
جدول ۳-۸- فروش ۵۹
جدول ۴-۱- جنسیت ۶۳
جدول ۴-۲- تحصیلات ۶۴
جدول ۴-۳- پست سازمانی ۶۵
جدول ۴-۴- سن ۶۶
جدول ۴-۵- سوال یک ۶۷
جدول ۴-۶- سوال دو ۶۷
جدول ۴-۷- سوال سوم ۶۸
جدول ۴-۸- سوال چهارم ۶۸
جدول ۴-۹- سوال پنجم ۶۹
جدول ۴-۱۰- سوال شش ۶۹
جدول ۴-۱۱- سوال هفتم ۷۰
جدول ۴-۱۲- سوال هشتم ۷۰
جدول ۴-۱۳- سوال نهم ۷۱
جدول ۴-۱۴- سوال دهم ۷۱
جدول ۴-۱۵- سوال یازدهم ۷۲
جدول ۴-۱۶- سوال دوازدهم ۷۲
جدول ۴-۱۷- سوال سیزدهم ۷۳
جدول ۴-۱۸- سوال چهاردهم ۷۳
جدول ۴-۱۹- سوال پانزدهم ۷۴
جدول ۴-۲۰- سوال شانزدهم ۷۴
جدول ۴-۲۱- سوال هفدهم ۷۵
جدول ۴-۲۲- سوال هیجدهم ۷۵
جدول ۴-۲۳- سوال نوزدهم ۷۶
جدول ۴-۲۴- آزمون نرمال بودن ۷۶
جدول ۴-۲۵- فرضیه اصلی ۷۷
جدول ۴-۲۶- فرضیه ۱ ۷۸
جدول ۴-۲۷- فرضیه ۲ ۷۹
جدول ۴-۲۸- فرضیه ۳ ۸۰
جدول ۵-۱- آزمونهای توصیفی ۸۳
جدول ۵-۲- سنجش نرمالیتی ۸۴
چکیده
تبلیغات به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای آمیخته بازاریابی می تواند نقش بسیار مهمی را در سیاستها و استراتژیهای بازاریابی شرکت از قبیل ارتباط با مشتریان، معرفی محصولات جدید، اصلاح و تغییر ذهنیت مشتریان و مصرف کنندگان نسبت به شرکت و نام و نشان تجاری آن ایفا کند. از این رو در این تحقیق ما به دنبال بررسی تأثیر عوامل تجاری سازی کالا بر روی میزان فروش گروه صنعتی ترمه هستیم که در آن استندینگ و سمپلینگ و چیدمان به عنوان متغیرهای مستقل و میزان فروش به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شده است. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه گرد آوری اطلاعات تحقیق، توصیفی از شاخه همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش شامل ۷۰ نفر اعم از کارشناسان و مدیران و کارشناسان گروه صنعتی صنعت ترمه میباشد . با توجه به حجم کم جامعه آماری، به روش سرشماری از تمامی افراد جامعه به عنوان نمونه در طرح استفاده شده است.
روایی پرسشنامه تهیه شده توسط استاد راهنما، مشاور و خبرگان صنعت سنجیده شد و پایایی پرسشنامه نیز توسط ضریب آلفای کرونباخ مورد تأیید قرار گرفت. خروجیهای نرم افزار SPSS بیانگر قابلیت اعتماد ۸۹٫۶% پرسشنامه بود. جهت سنجش نرمالیتی مؤلفهها از آزمون کالموگروف اسمیرنف استفاده گردید و نتایج حاکی از نرمال بودن کلیه مؤلفهها بود. آزمون فرضیات توسط ضریب همبستگی اسپیرمن انجام پذیرفت و رابطه معنی دار کلیه فرضیهها اثبات گردید.
واژگان کلیدی: استندینگ، تجاری سازی کالا، فروش، صنعت ترمه
فصل اول: کلیات تحقیق
فصل اول
کلیات تحقیق
۱-۱- مقدمه
در سالهای اخیر بیش از هر زمان دیگر رقابت در خرده فروشیها شدید تر شده است، به ویژه در زمان کنونی که خرده فروشیها از نظر فروش، سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص داده اند.
ازاین رو خرده فروشیها همواره در صدد بکار گیری شیوههایی هستند که مشتری بیشتری را جذب کنند. ازگذشته، آنها ازطریق دایر کردن واحدهایی در درون محلهها و در دسترس ساکنان یک محل، عرضه انواع کالاهای خاص یا منحصر به فرد و امروزه با ارائه خدمات بهترمی کوشند مشتریان را راضی نگهدارند. خرده فروشان با جمع آوری و خرید اجناس مورد نیاز، تقاضای مصرف کنندگان را بر آورده می کند و بدین ترتیب از یک طرف رضایت مشتریان را تأمین و از سوی دیگر به سود مورد نظر میرسد. خرده فروش برای آنکه درکار خود موفقیت بیشتری کسب نماید باید قدرت پیش بینی احتیاجات مشتریان را داشته باشد تا آنچه که از او خواسته میشود به موقع در اختیارمتقاضیان قراردهد. دراین مورد تقاضای گوناگون مشتریان و پیشنهادات آنها میتوانند کمک مناسبی باشد.
امروزه یکی از شیوههایی که خرده فروشان میتوانند جهت جذب وکسب رضایت مشتریان خود بکار گیرند بهبود تجربه مشتری است. آن دسته از کسب و کارها که در حال بهبود تجربه مشتریان هستند کار مهمی آغازنموده اند، چرا که میدانند این خود یکی از مهمترین راه های حفظ سود آوری یک سازمان است. با توجه به بهبود تجربه مشتریان میتوانند درعین حال به رضایت مشتریان و هم به سود مورد نظر رسید.
تحقیق حاضر به بررسی عوامل تجاری سازی کالا بر روی عملیات خرده فروشی در صنعت ترمه میپردازد. لذا در این فصل سعی بر آن است تا تعریف مناسبی از مسئله تحقیق، اهداف، سؤالات و فرضیات آن ارائه گردد.
۱-۲- بیان مسئله
خرده فروشان در جستجوی خط مشی های جدید بازاریابی برای جلب و نگهداری مشتری میباشند. یکی از گزینه هایی که در پاسخ به نیاز خرده فروشان در حوزه فروش مطرح است تجاری سازی میباشد. از واژه تجاری سازی۱ معمولا در صنعت تجارت استفاده میشود که بیانگر گزینه ای است که پاسخی به تمام نیازهای بازار و فعالیتهای ترقیب فروش همانند: استندینگ، طراحی، ایجاد، ارتقاء، مراقبت و آموزش کارکنان فروش، میباشد. تجاری سازی کالا یک عنوان عمومی برای توضیح مجموعه ای از فعالیتهای پیشبرد فروش در داخل فروشگاهها یا محلهای عرضه است که تکمیل کننده وپشتیبانی کننده فعالیتهای تبلیغاتی است. این عملیات که اغلب باهزینه بسیار کم یا بدون هزینه انجام میشود، کلا باعث افزایش ثمربخشی فعالیتهای فروش می گردد.
از دیدگاه فوجیو تجاری سازی شامل سه بخش استندینگ، سمپلینگ و چیدمان می باشد.
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-08-05] [ 09:21:00 ق.ظ ]
|