۳۹

 

نبود سازمان­های منسجم در رابطه به روستاها

 

A39

 

 

 

۴۰

 

دیدگاه غلط مسئولین نسبت به روستاها

 

A40

 

 

 

۴۱

 

نبود مدیریت آگاه و با دانش در روستاها

 

A41

 

 

 

۴۲

 

عمل نکردن به برنامه ­های تدوین شده راجع به روستا

 

A42

 

 

 

۴۳

 

اقدامات مقطی در طرح­ها روستایی

 

A43

 

 

 

۴۴

 

دور بودن روستا از شهر

 

A44

 

 

 

۴۵

 

عدم استفاده از منابع روستا

 

A45

 

 

 

منبع: یافته­های پژوهش
در جدول فوق، ابتدا جملات اصلی تحت عنوان مفاهیم از نقل قول­های مستقیم استخراج شدند و به هر کدام کدهایی با علامت A داده شد. در واقع برای صرفه­جویی در زمان و جلوگیری از به دست آمدن تعداد زیادی از جمله که منجر به سردرگمی می­شد، تنها نکات و مضامین کلیدی از مصاحبه و گفتگو استخراج و کدگذاری گردید.
پایان نامه - مقاله - پروژه
۴-۲-۴- ۱- کدگذاری محوری
در کدگذاری محوری، طبقه ­بندی­ها به طور نظام­یافته گسترش می­یابند و به طبقات خردتر مرتبط می‌شوند؛ اما هنوز هنگام آن نرسیده که طبقه ­بندی­ها برای یک طرح نظری کلی یگانه شوند (استراوس و کوربین، ۱۹۹۰). این مرحله منجر به ایجاد مقولات از خرده مقولات حاصل از کدگذاری باز می­ شود. مقوله­ها در مقایسه با مفاهیم، انتزاعی­تر بوده و سطحی بالاتر را نشان می­ دهند. آن­ها از طریق همان فرایند تحلیلی انجام مقایسه برای برجسته­سازی شباهت­ها و تفاوت­ها، که در سطح پایین­تر برای تولید مفاهیم استفاده شد، تولید می­شوند. مقوله­ها شالوده­های ساختن نظریه هستند. آن­ها ابزاری فراهم می­ کنند که به وسیله آن نظریه می ­تواند یکپارچه شود ( استراوس و کوربین، ۱۹۹۰).
در پژوهش حاضر در این مرحله، ابتدا کد­ها و دسته­های اولیه­ای که در کدگذاری باز ایجاد شده بود با موارد مشابه ادغام و ارتباط بین خرده طبقه­ها مشخص شد و در نهایت طبقاتی با مفاهیم جدید تشکیل داده شد. مقایسه­ مداوم از الزامات کدگذاری محوری است، به این ترتیب در تشکیل مفاهیم جدید همواره فرایند مقایسه مداوم داده ­ها مد نظر قرار داده شد. مفاهیم حاصل از بررسی­های جامعه نمونه که در فرایند کدگذاری باز در ۴۵ مفهوم گروه­بندی شده بودند، در این مرحله به طور مجدد بررسی و سرانجام بر اساس اشتراکاتی که بین خرده مقولات به دست آمده وجود داشت، برخی از خرده مقولات که به یک جنبه مشترک اشاره داشتند، در طبقه ­بندی جدیدی تحت عنوان مقولات قرار داده شدند. مقولات به دست آمده در جدول ۴-۲۴ بیان شده ­اند.
به این ترتیب در طی مرحله کدگذاری محوری با مشخص کردن روابط بین خرده مقوله­ها، محور­های اصلی تشکیل دهنده مدل ارائه و ۶ مقوله اساسی که تشکیل دهنده مدل محسوب می­شدند، تحقق یافت. این مقوله اساسی عبارت­اند از اجتماعی، اقتصادی، مدیریتی، طبیعی و محیطی، سیاسی و اداری و فرهنگی می­باشند.
جدول ۴-۲۴- تشکیل طبقات گسترده

 

 

خرده طبقه

 

طبقه گسترده

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...