راهنمای ﻧﮕﺎرش ﻣﻘﺎﻟﻪ ﭘﮋوهشی درباره رابطه بین سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار گردشگری در روستای ابیانه- فایل ۳۹ |
![]() |
شکل۶- ۴ : مدل درحالت معناداری برای گویههای اعتماد
۴-۴-۳-۴-تحلیل عاملی تاییدی گویههای تشکیل دهنده ارزش
همانطور که درشکل۷-۴ مشخص شده است بارهای عاملی گویه های SC12، SC14 و SC16 ، کمتر از ۳/۰ میباشد بنابراین این گویهها را نمی توان برای ارزش درنظر گرفت و سه گویه باقی مانده به عنوان گویه های ارزش در نظر گرفته می شوند. شکل ۸- ۴ مدل درحالت معناداری نشان میدهد که مقدار T برای گویههای ۱۱، ۱۳ و۲۱ خارج از بازه (۵۸/۲ و ۵۸/۲-) میباشدکه میتوان گفت به جز این سه گویه سایر گویهها با ۹۹درصد اطمینان معنادار میباشند. سطح معناداری ۲۸/۰ و مقدار جذر برآوردواریانس خطای تقریب ۰۳۶/۰ میباشدکه نشان دهنده برازش مدل با دادههای گردآوری شده است.
شکل۷- ۴ : مدل در حالت تخمین ضرایب استاندارد برای گویههای ارزش
شکل۸- ۴ : مدل درحالت معناداری برای گویههای ارزش
۵-۴-۳-۴-تحلیل عاملی تاییدی گویههای تشکیل دهنده بعد فرهنگی
همانطور که درشکل۹-۴ مشخص شده است تمامی بارهای عاملی برای گویههای بعد فرهنگی بالاتر از ۳/۰ میباشد بنابراین میتوان این گویهها را برای بعد فرهنگی درنظر گرفت و هیچ گویه ای حذف نخواهد شد. و شکل ۱۰- ۴ مدل درحالت معناداری نشان میدهد که مقدار T برای هرکدام از گویهها خارج از بازه (۵۸/۲ و ۵۸/۲-) میباشدکه میتوان گفت این گویهها با ۹۹درصد اطمینان معنادار میباشند. سطح معناداری ۱۱/۰ و مقدار جذر برآورد واریانس خطای تقریب ۰۹۴/۰ میباشدکه نشان دهنده برازش مدل با دادههای گردآوری شده است.
شکل۹- ۴ : مدل در حالت تخمین ضرایب استاندارد برای گویههای بعد فرهنگی
شکل۱۰- ۴ : مدل درحالت معناداری برای گویههای بعد فرهنگی
۶-۴-۳-۴-تحلیل عاملی تاییدی گویههای بعد زیست محیطی
همانطور که درشکل۱۱-۴ مشخص شده است تمامی بارهای عاملی برای گویههای بعد زیست محیطی بالاتر از ۳/۰ میباشد بنابراین میتوان این گویهها را برای بعد زیست محیطی درنظر گرفت و هیچ گویه ای حذف نخواهد شد. و شکل ۱۲- ۴ مدل درحالت معناداری نشان میدهد که مقدار T برای هرکدام از گویهها خارج از بازه (۵۸/۲ و ۵۸/۲-) میباشد که میتوان گفت این گویهها با ۹۹درصد اطمینان معنادار میباشند. سطح معناداری ۱ و مقدار جذر برآوردواریانس خطای تقریب ۰ میباشدکه نشان دهنده برازش مدل با دادههای گردآوری شده است.
شکل۱۱- ۴ : مدل در حالت تخمین ضرایب استاندارد برای گویههای بعد زیست محیطی
شکل۱۲- ۴ : مدل درحالت معناداری برای گویههای بعد زیست محیطی
۷-۴-۳-۴-تحلیل عاملی تاییدی گویههای تشکیل دهنده بعد اقتصادی
همانطور که درشکل۱۳-۴ مشخص شده است بار عاملی برای گویهی D20 کمتر از ۳/۰ میباشد بنابراین نمیتوان این گویه را برای بعد اقتصادی درنظر گرفت . شکل ۲- ۱۴ مدل درحالت معناداری نشان میدهد که مقدار T برای هرکدام از گویهها خارج از بازه (۵۸/۲ و ۵۸/۲-) میباشدکه میتوان گفت این گویهها با ۹۹درصد اطمینان معنادار میباشند. سطح معناداری ۰۹/۰ و مقدار جذر برآوردواریانس خطای تقریب ۰۶۰/۰ میباشدکه نشان دهنده برازش مدل با دادههای گردآوری شده است.
شکل۱۳- ۴ : مدل در حالت تخمین ضرایب استاندارد برای گویههای بعد اقتصادی
شکل۱۴- ۴ : مدل درحالت معناداری برای گویههای بعد اقتصادی
۸-۴-۳-۴-تحلیل عاملی تاییدی گویههای تشکیل دهنده بعد اجتماعی
همانطورکه درشکل۱۵-۴ مشخص شده است تمامی بارهای عاملی برای گویههای بعد اجتماعی بالاتر از ۳/۰ میباشد بنابراین میتوان این گویهها را برای بعد اجتماعی درنظر گرفت و هیچ گویه ای حذف نخواهد شد. و شکل۱۶- ۴ مدل درحالت معناداری نشان میدهد که مقدار T برای هرکدام از گویهها خارج از بازه (۵۸/۲ و ۵۸/۲-) میباشد که میتوان گفت این گویهها با ۹۹ درصد اطمینان معنادار میباشند. سطح معناداری ۱۱/۰و مقدار جذر برآورد واریانس خطای تقریب ۱۳۸/۰ میباشد که نشان دهنده برازش مدل با دادههای گردآوری شده است.
شکل۱۵- ۴ : مدل در حالت تخمین ضرایب استانداردبرای گویههای تشکیل دهنده بعد اجتماعی
شکل۱۶- ۴ : مدل درحالت معناداری برای گویههای تشکیل دهنده بعد اجتماعی
۹-۴-۳-۴-تحلیل عاملی تاییدی شاخصهای تشکیل دهنده سرمایه اجتماعی
همانطور که درشکل۱۷-۴ مشخص شده است تمامی بارهای عاملی برای متغیر سرمایه اجتماعی بالاتر از ۳/۰ میباشد بنابراین میتوان این شاخصها را برای سرمایه اجتماعی درنظر گرفت و هیچ شاخصی حذف نخواهد شد. و شکل ۱۸- ۴ مدل درحالت معناداری نشان میدهد که مقدار T برای هرکدام از شاخصها خارج از بازه (۵۸/۲ و ۵۸/۲-) میباشد که میتوان گفت این شاخصها با ۹۹درصد اطمینان معنادار میباشند. شاخص نسبت مجذور کای به درجه آزادی ۱۹۲/۰و سطح معناداری ۷۳/۰ و مقدار جذر برآورد واریانس خطای تقریب صفر میباشدکه نشان دهنده برازش مدل با دادههای گردآوری شده است.
شکل۱۷- ۴ : مدل در حالت تخمین ضرایب استاندارد برای شاخصهای سرمایه اجتماعی
شکل۱۸- ۴ : مدل درحالت معناداری برای شاخصهای سرمایه اجتماعی
۱۰-۴-۳-۴- تحلیل عاملی تاییدی شاخصهای تشکیل دهنده توسعه پایدار
تمامی بارهای عاملی درشکل۱۹- ۴ برای متغیر توسعه پایدار بالاتر از ۳/۰ میباشد بنابراین میتوان این شاخصها را برای توسعه پایدار درنظر گرفت و هیچ شاخصی حذف نخواهد شد. و شکل ۲۰- ۴ مدل درحالت معناداری نشان میدهد که مقدار T برای هرکدام از شاخصها خارج از بازه (۵۸/۲ و ۵۸/۲-) میباشدکه میتوان گفت این شاخصها با ۹۹درصد اطمینان معنادار میباشند. چهار شاخص مندرج در زیر شکل، شاخص نسبت مجذور کای به درجه آزادی ۱۱/۰ وسطح معناداری ۵۶/۰و مقدار جذر برآورد واریانس خطای تقریب صفر میباشدکه نشان دهنده برازش مدل با دادههای گردآوری شده است.
-
شکل۱۹- ۴ : مدل در حالت تخمین ضرایب استاندارد برای شاخصهای توسعه پایدار
شکل۲۰- ۴ : مدل درحالت معناداری برای شاخصهای توسعه پایدار
۵-۳-۴- سهم و رتبه هرشاخص و الویت بندی آنها
برای تعیین سهم هر شاخص در متغیرهای پژوهش باید تحلیل عاملی تاییدی گرفت و بار عاملی هرکدام را باهم مقایسه کرد. درجدول۱۳-۴ بارهای عاملی هر شاخص باتوجه به تحلیل عاملی قسمت قبل به ترتیب سهم آنها نوشته شده است و هر متغیر بر اساس آن اولویت بندی شده است. همان طور که نشان داده شده است، شاخصهای شبکه های اجتماعی در سرمایه اجتماعی و شاخص بعد فرهنگی در توسعه پایدار بیشترین سهم را برعهده داشتهاند.
جدول۱۳- ۴ : اولویت بندی شاخصهای تحقیق
مولفهها | شاخصها | بارعاملی |
سرمایه اجتماعی | ۱- شبکه های اجتماعی | ۸۹/۰ |
۲- ارزش | ۷۱/۰ | |
۳- اعتماد | ۵۵/۰ |
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-08-05] [ 08:55:00 ق.ظ ]
|