تهران - خیابان فردوسی

 

۲۲۳

 

بزرگ فردوسی

 

 

 

تهران - ولیعصر

 

۵۰

 

رامتین

 

 

 

تهران - ولیعصر بالاتر از عباس آباد

 

۶۹

 

سیمرغ

 

 

 

تهران - طالقانی خیابان استاد نجات الهی

 

۱۸۰

 

هویزه

 

 

 

تهران - ولیعصر

 

۹۲

 

کوثر

 

 

 

جدول ‎۲-۲ هتل های چهار ستاره شهر تهران (فهرست هتل ها: تهران, ۲۰۱۴)

استاندارهای معاونت گردشگری ایران برای هتل های چهار ستاره و پنج ستاره

پایان نامه - مقاله - پروژه
در راستای اجرای ماده ۱۰ آئین نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه­بندی و نرخ­گذاری تاسیسات گردشگری و نظارت بر فعالیت آنها و تبصره­های ذیل آن و مشخص شدن ملاک­های ارتقاء سطح خدمات و سرویس دهی هتل های کشور ضوابط فنی و بهداشتی و شرح مشخصات خدمات، تجهیزات و درجه­بندی و ارتقاء کیفیت خدمات اینگونه واحدها، تدوین شده است. این مجموعه شامل حداقل شرایط استاندارد کیفیت خدمات درهتل­ها می باشد .این شرایط برمبنای نیازها و انتظارات مشتریان تنظیم شده است (استاندارد کیفیت خدمات گردشگری, ۱۳۸۶).
استانداردهای آورده شده در این مجموعه به طورکلی، حد انتظار در هر سطح از درجه را مشخص­می­سازد، اما خدمات موجود در هتل­ها و سطح کیفی آن­ها منحصر به این استانداردها نیست و اینگونه واحدها می توانند استاندارد کیفیت خدمات خود را فراتر از این استانداردها تعیین نمایند. حداقل شرایط لازم برای استاندارد هتلها حداقل شرایط لازم برای درجه­بندی یک هتل در یکی از سطوح درجات، دارا بودن سطحی از خدمات و تسهیلات است که میبایست در آن واحد به میهمانان عرضه شود (استاندارد کیفیت خدمات گردشگری, ۱۳۸۶).

مطالعه خصوصیات گردشگران چینی

 

موقعیت جغرافیایی

جمهوری خلق چین در جنوب و جنوب شرق آسیا در بین ۷۳ تا ۱۳۵ درجه طول شرقی از نصف النهار مبدا و ۴ تا ۵۳ درجه عرض شمالی از خط استوا واقع شده است. از مرزهای شمالی تا جنوب چین ۵۵۰ کیلومتر و از شرق تا غرب این کشور ۵۰۰ کیلومتر فاصله است. طول مرزهای خشکی چین حدود ۲۲ هزار و ۸۰۰ کیلومتر می رسد (Walton, 2011, p. 5).
چین در شرقی ترین قسمت آسیا قرار گرفته است و با ۱۵ کشور همسایه است، از شمال با روسیه و مغولستان، از غرب با قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، پاکستان و افغانستان، از جنوب با هند، نپال، سیکیم، بوتان، میانمار، لاوس و ویتنام، از شمال شرق با جمهوری دمکراتیک کره، از شرق و جنوب در مجاورت دریای زرد، دریای شرق چین و دریای جنوب چین است که ژاپن، فیلیپین، مالزی و اندونزی و برونئی در آن سوی آن قرار گرفته اند. مساحت چین ۹٫۶ میلیون کیلومتر مربع است که بزرگترین کشور دنیا محسوب می شود (China- The Asia and Pacific Intra-Regional Outband Series, 2006).

پایتخت سیاسی

شهر پکن[۲۱] بعنوان مرکز سیاسی و تجاری چین با وسعت حدود ۸۰۰/۱۶ کیلومتر مربع یکی از مهمترین و جذاب ترین پایتخت های جهان محسوب می شود. پکن دارای آب و هوایی چهارفصل بوده و بهترین زمان برای مسافرت به این شهر، فصل  پاییز و بهار می باشد . آثار بسیار زیبا و باستانی پکن، خود حکایت از قدمت ۳۰۰۰ ساله این شهردارد. مسئولان شهر پکن برای جذب جهانگردان اقدامات زیادی را مانند ساخت هتل های بسیار شیک و مجلل، مراکز تفریحی، مراکز خرید، سالنهای نمایش، امکانات خوب حمل و نقل شهری، محلهای مختلف برای اجرای اپرا و دیگر اماکن امروزی در کنار آثار باستانی همچون میدان، شهر ممنوعه، قصرهای امپراطوری، دیوار بزرگ چین و معبد آسمان، قصر تابستانی و امارتهای زیبا را برای حضور میلیونها توریست و جهانگرد از سراسر جهان در این شهر فراهم ساخته اند (China- The Asia and Pacific Intra-Regional Outband Series, 2006).

استان ها، مناطق خود مختار و مناطق ویژه اداری[۲۲]

چین دارای ۲۳ استان(به همراه تایوان)، ۵ بخش خود مختار، ۴ شهرداری تحت نظر مستقیما دولت مرکزی و ۲ منطقه ویژه اداری ( هنگ کنگ و ماکائو) که جمعا دارای ۳۴ بخش اداری است. در اینجا به چهار نوع تقسیم بندی اداری شهرها خواهیم پرداخت.

 

 

  • شهرداری ها[۲۳]: پکن ، چونگ کینگ ، شانگهای ، تیانجین که تحت نظارت مستقیم دولت مرکزی می باشد.

 

 

 

  • مناطق خودمختار[۲۴] : شامل گوانشی[۲۵] ، ای منگو(مغولستان داخلی) [۲۶]، نینگ شیا[۲۷] ، شیزانگ(تبت)[۲۸] ، شین ژیانگ[۲۹] مناطقی است که در آن اقلیت چینی هان[۳۰] در آن ها اکثریت دارد.

 

 

 

  • مناطق اداری ویژه[۳۱]: هنگ کنک و ماکائو. این مناطق مناطقی هستند که سیاست یک کشور با دو نظام[۳۲] در آن ها اجرا می شود.

 

 

 

  • استان ها[۳۳]: شامل آنهویی، فوجیان، گانسو، گوانگدونگ، گوئیژو، هاینان، هبی، هنان ، هیلونگجیانگ ، هوبئی ، هونان ، جیلین، جیانگ سو، جیانگشی، لیائونینگ، چینگهای، شاندونگ، شنخی ، شانخی، سیچوان، یوننان و ژیجانگ می باشد (China- The Asia and Pacific Intra-Regional Outband Series, 2006).

 

 

 

نقشه چین بزرگ

نقشه ‎۲‑۱بخش بندی اداری چین بزرگ منبع: (nationsonline, n.d.)
در این نقشه مجموعه شهرها[۳۴] با رنگ قرمز ، چهار استان خود مختار با قهوه ای تیره، مناطق ویژه اداری با رنگ زرد و استان ها با قهوه ای روشن مشخص شده است. پایخت ملی با ستاره قرمز و مراکز شهرداری ها با دایره قرمز مشخص شده است (nationsonline, n.d.).

تعطیلات و زمان سفر گردشگران چینی

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...