داده های بدست آمده از طریق پرسشنامه ها را با بهره گرفتن از نرم افزار SPSS و با کمک روش های تجزیه و تحلیلی مورد استفاده از قبیل ضریب های همبستگی پیرسون روابط بین متعییرها مشخص می شود.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
مقدمه
برای اتفاقات سازمانی نمی توان توجیه های ساده یافت و برای آنها به سادگی علت هایی مشخص پیدا کرد. بعلاوه غالباً یافتن سرچشمه ها مقدور نیست، زیرا منشأها معمولاً در فاصله ای بسیار دورتر از نتایج و علائم قرار دارند(حیدری، ۱۳۸۵ ، ۱۴۶).
پایان نامه
پس از آنکه داده‌های تحقیق گردآوری ، استخراج و طبقه بندی گردیدند، جداول و نمودارهای لازم تهیه شدند و آزمون‌های آماری نیز انجام شد؛ نوبت به مرحله جدیدی از فرایند تحقیق که به مرحله تجزیه و تحلیل داده‌ها معروف است، می‌رسد. این مرحله در تحقیق اهمیت زیادی دارد.
تجزیه و تحلیل به عنوان فرایندی از روش علمی، یکی از پایه های اساسی هر روش تحقیقی است. تجزیه و تحلیل روشی است که از طریق آن، داده هایی که از طریق بکارگیری ابزارهای جمع آوری فراهم آمده اند؛ خلاصه، کدبندی، دسته بندی و در نهایت پردازش می شوند تا زمینه برقراری انواع تحلیلها و ارتباط بین این داده ها به منظور آزمون فرضیه ها فراهم آید.
در مرحله تجزیه و تحلیل آنچه که مهم است این است که محقق باید اطلاعات و داده‌ها را در مسیر هدف تحقیق، پاسخگویی به سؤالات تحقیق و نیز ارزیابی فرضیه‌های خود، هدایت کند و مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. تجزیه و تحلیل به عنوان فرایندی از روش علمی، یکی از پایه‌های اساسی هر روش تحقیقی است. تجزیه و تحلیل روشی است که از طریق آن، داده‌هایی که از طریق به‌کارگیری ابزارهای تحقیق فراهم آمده‌اند؛ خلاصه،کد بندی، دسته بندی و در نهایت پردازش می‌شوند تا زمینه برقراری انواع تحلیل‌ها و ارتباط بین این داده‌ها به منظور آزمون فرضیه‌ ها فراهم آید.
برای تجزیه و تحلیل داده ­های جمع آوری شده در این تحقیق ابتدا آمار توصیفی که به بررسی متغیرهای جمعیت شناختی تحقیق شامل جنسیت، سن، میزان تحصیلات و… می ­پردازد با بهره گرفتن از نرم افزار SPSS مورد بررسی قرار گرفت. پس از آن آمار استنباطی مطرح می­گردد. در آمار استنباطی این تحقیق که با بهره گرفتن از نرم افزار SPSS انجام شد، ابتدا توسط آزمون کالموگرف-اسمیرنف نرمال بودن متغیرهای تحقیق مورد بررسی قرار گرفت سپس توسط آزمون پیرسون و اسپرمن به بررسی فرضیات تحقیق پرداخته شده و در نهایت به منظور تحلیل بیشتر بر روی داده ­ها از آزمون T دو جامعه مستقل استفاده شد.
۴-۱- آمار توصیفی
۴-۱-۱- جنسیت
جدول(۴-۱): توزیع فراوانی اعضای نمونه­های آماری بر حسب جنسیت

 

  نمونه کل
مدیران معاونان
جنسیت مرد تعداد ۲۲ ۹۱ ۱۱۳
درصد فراوانی ۵/۱۹ ۵/۸۰ ۱۰۰
زن تعداد ۰ ۲۰ ۲۰
درصد فراوانی ۰ ۱۰۰ ۱۰۰
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...