۳-۸-۳)معیار ارزیابی برازش بخش کلی
معیارGOF :توسط این معیار محقق می تواند پس از بررسی برازش بخش اندازه گیری وبخش ساختاری مدل کلی پژوهش خود،برازش بخش کلی را نیز کنترل نماید.معیارGOFتوسط تنهاوس وهمکاران (۲۰۰۴)ابداع گردید ومی توان آن را از طریق محاسبه میانگین هندسی میانگین مقداراشتراک وR2بدست آورد.
Gof=
:میانگین مقادیر اشتراکی هرسازه
:مقدار میانگین مقادیرR squaresسازه های درون زای مدل است.
۳-۹)روش های جمع‌ آوری اطلاعات
در هر روش پژوهش ، در دو نوبت گرد آوری اطلاعات انجام می شود.در مورد اول که مطالعات اکتشافی[۳۱] نامیده می شود، پژوهشگر به گردآوری اطلاعاتی می پردازد که حاصل آن تدوین فرضیه با توجه به اهداف پژوهش است و در نوبت دوم به گردآوری اطلاعاتی می پردازد که حاصل آن آزمون فرضیه ها است.ابزار گردآوری اطلاعات در هر دو نوبت باید تراز باشد. (خلیلی شورینی ، ۱۳۹۰)
به منظور دستیابی به نتایج مورد نظر و انجام شایسته روش تحقیق از روش های زیر بهره گرفته شد :
۳-۹-۱)مطالعات کتابخانه ای
جهت تدوین مبانی، تعاریف و مفاهیم نظری از منابع کتابخانه ای استفاده شد که مهمترین و مفیدترین منبع موتورهای جستجو در اینترنت، بانکها و منابع اطلاعاتی و کتابخانه های دانشگاههای کشور بوده است.
۳-۹-۲)تحقیقات میدانی
هر مطالعه علمی بزرگ یا کوچکی که روابط را به طور نظام یافته دنبال کند، فرضیه ها را بیازماید، غیر آزمایشی باشد و در شرایط واقعی مانند جوامع محلی ،مدارس،کارخانه ها،سازمانها و موسسات اجرا گردد مطالعات میدانی تلقی می شود. ( خاکی ، ۱۳۸۷)
۳-۱۰)ابزار اندازه گیری
پرسشنامه یکی از ابزارهای رایج تحقیق و روشی مستقیم برای کسب داده های تحقیق است.پرسشنامه مجموعه ای از سوال ها( گویه ها) است که پاسخ دهنده با ملاحظه آن ها پاسخ لازم را ارائه می دهد.این پاسخ داده مورد نیاز پژوهشگر را تشکیل می دهد.از طریق سوال های پرسشنامه می توان دانش ،علایق،نگرش و عقاید فرد را مورد ارزیابی قرار داد،به تجربیات قبلی وی پی برده و به آنچه در حال حاضر انجام میدهد آگاهی یافت. (سرمد و همکاران،۱۳۷۷)در این تحقیق برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استاندارد ارائه شده توسط کریستالیز و کریسوچو(۲۰۱۳)استفاده شده است. در این پژوهش به دلیل نوع تحقیق و همچنین گستردگی جامعه آماری و به تبع آن پیچیدگی نمونه آماری و برای دسترسی سریعتر به نظرات پرسش شوندگان بهترین روش جمع آوری داده ها در این تحقیق پرسشنامه درنظر گرفته شد.
پایان نامه - مقاله - پروژه
۳-۱۰-۱)شرح پرسشنامه:
ترتیب سوالات پرسشنامه نیز در جدول زیر آمده است :
جدول۳-۱) تقسیم بندی گویه های پرسشنامه

 

متغیر/ سازه تعداد گویه ها
سیستم مدیریت مشتری محور ۴
استفاده از فن آوری رسانه های اجتماعی ۴
قابلیت های CRM اجتماعی ۴
عملکرد ارتباط با مشتری ۴

به جهت پاسخگویی به سوالات این پرسشنامه از مقیاس لیکرت استفاده گردیده است. مقیاس لیکرت از مجموعه ای منظم از گویه ها (عبارات)که به ترتیب خاصی تدوین شده است، ساخته میشود.این گویه ها حالات خاصی از پدیده مورد اندازه گیری را به صورت گویه هایی که از لحاظ ارزش اندازه گیری دارای فاصله های مساوی است ،عرضه می کند.برای تدوین گویه ها معمولا از عبارات مساعد یا نامساعد درباره پدیده مورد اندازه گیری به تعداد مساوی استفده می شود.پاسخ دهنده میزان موافقت خود را با هریک از این عبارات در یک مقیاس درجه بندی شده که معمولا از یک تا پنج (یا هفت)درجه است نشان میدهد.سپس پاسخ آزمودنی به هریک از گونه ها از نظر عددی (رتبه)ارزش گذاری می شود .حاصل جمع عددی این ارزش ها نمره آزمودنی را در این مقیاس بدست میدهد. (سرمد و همکاران،۱۳۷۷)
مقیاس اندازه گیری مورد استفاده در تحقیق مقیاس لیکرت است.مقیاس لیکرت ۵ تایی از خیلی کم تا خیلی زیاد به صورت زیر بوده است.
جدول۳-۲)ارزش گذاری لیکرت

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...